• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olur musunuz pozitif test ve kanama

asease

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
1
0
36
Tekirdağ
Merhabalar

ayın 6 sında hamile olduğumu düşünerek hastanede kan tahlili yaptırım negatif çıktı. Normalde ayın 15 inde adet olmam gerekiyodu olmadım sonra ayın 16 sında test yaptım hemde 3 tane poztifi çıktı.

Yani kan tahlili erken yapılmış olup negatif çıkmış olabilirmi. Ben hamilemiyim sizce kafam alak bullak oldu.

Ha bi de şey 7-8 gün önce çok az çikolata gidi kahverengi sıvı geldi. Sonra kesildi çok azdı ama. Bidaha da gelmedi

lütfen yardımcı olurmusunuz. Teşekkür ederim

canım adetlerinin düzeni de çok önemli ama banada hamileymişsin gibi geldi, benimde mesela idrar testinde çıkmıştı, ultrasonda görünmemişti sonra ultrasonda da göründü, kan testini çok erken yapmış olabilirsin, gecikmene göre doktora gitsen ultrasonda da görünecek gibi geldi bana....

Merhabalar

ayın 6 sında hamile olduğumu düşünerek hastanede kan tahlili yaptırım negatif çıktı. Normalde ayın 15 inde adet olmam gerekiyodu olmadım sonra ayın 16 sında test yaptım hemde 3 tane poztifi çıktı.

Yani kan tahlili erken yapılmış olup negatif çıkmış olabilirmi. Ben hamilemiyim sizce kafam alak bullak oldu.

Ha bi de şey 7-8 gün önce çok az çikolata gidi kahverengi sıvı geldi. Sonra kesildi çok azdı ama. Bidaha da gelmedi

lütfen yardımcı olurmusunuz. Teşekkür ederim

canım bence yarın testini tekrarla hamilesindir inş.:71::71::71::71:

bencede hamilesin ve erken yaptırmıssın simdi gitsen kanda cıkar hemde baya yuksek cıkar hayırlısı olsun:)

Back