Yardımcı olur musunuz ? Ne yapacağimi bilmiyorumm

Anaolduk

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
91
122
29
Guzel dostlar . Ben ilahiyat fakultesini kazandim 2013 yılında . Hazırlik sınifında kaldim 2 yilda ancak bitti hazirlik.ve bu beni pskljik anlamda cok yipratti ve okulda bolumde soğuttu cunku gercekte zor bir bolum 4 yıl okulu salladım gitmedim soğudum ve sonra evlendim . Okul oyle kaldi şuan evliyim ve hamileyim. Evlendigim gunden beri canım cok sklyor büyük aptallik etmisim neden bitirmedim ki en azindan suan calisip kendi paramı kazanirdim. Cok pisman oldum. Diplomami almak istiyorum en azindan aklim sonradan basima geldi . Şuan kara kara düşunuyorum nasil yapicam diye ve surekli agliyorum kendime cok kiziyorum.okulumun oldugu memlekette degilim istanbula tasindik esimle nasil yapicam nerden baslicam hic bilmiyorum. Buraya yasadigim yere geçiş mi yapayim ? Acik ogretime geçis yapabilabilir mi ? Falkli bi bolumemi gecis yapsam hic bilmiyrm kafam o kadar karişik ki ne yapacgimi bilmyrm ve hamileligin etkisiyle surekli aglyrm dusunup ne olur bana bi akil verin . Beni yönlendirin cevremde bana yardimci olabilcek kimse yok esimde pek sallamiyor . Bu konuda bilgi sahibi olan birileri var mi ne yapmam lazim ? Simdiden cok tesekkurler guzel gozlerinizi yordgum icinde özur dilerim telefonum eski modellerden o yuzden cok yazim yanlisi oluyor kusura bakmayin ...

Şuan icin bebeginize odaklanin daha iyi olmazmi.. nerdeyse yarilamişsiniz doģum yaklasiyor.. bir bakin bebeginiz nasil zormu kolaymi olacak ilerki zamanlar.. kafanizi bunlarla şuan yormak yerine dinlenin pozitif dusunun baska kitablar okumaya devam edin. Sonra gidisata gore kararlarinizi daha saglikli verirsiniz.. siz bilirsiniz tabi.. 😊

Evet gercekten haklısınız ama sanırım cok kafama takiyorum . Çozume kavuşturursam bana iyi geleceğini düsünüyorum . Zaten suan icin bisey yapamam cocuk dogduktan bir sure sonra biseyler yaparım . Ama ne yapacgima karar vermek istiyorum .

X