Yardımcı olur musunuz lütfen

Irem0106

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2024
164
53
13
Merhaba ben 5+3 haftalık hamileyim keseyi de gördük şükür. Ama son bir kaç gündür adet olacak gibi karnımın içinde ağrı bel ağrım var bu normal mi ?

Tam benim gibi bende 5+3 de görmüştüm bir kaç güne bebişi görürsünüz 😍 çok normal canım bu tür ağrılar doktorun bilgilendirir zaten seni

Ay inşallah öyledir ya uykumdan kaldırıyor bazen öyle bir ağrı oluyor ki diyorum ya adet olacağım ya düşüyor mu acaba Allah göstermesin , bir de bundan önce ki dış gebelik oldu ilk gebeliğim daha

Normalll, hatta kramplar girecek acıdan bı kalacaksin öyle, gerilecek ağrı acı olacak, dinlendikce geçiyor mu takip et geçmezse artarsa doktora bı danış, onun dışında kese ve bebek yerleşip geliştikçe, kendine bağları gerip esnetip yer açtıkca ağrı olacak, rutin süreçler bunlar, hayırlısıyle görürsün inşallah bebisini de 😊

Normalll, hatta kramplar girecek acıdan bı kalacaksin öyle, gerilecek ağrı acı olacak, dinlendikce geçiyor mu takip et geçmezse artarsa doktora bı danış, onun dışında kese ve bebek yerleşip geliştikçe, kendine bağları gerip esnetip yer açtıkca ağrı olacak, rutin süreçler bunlar, hayırlısıyle görürsün inşallah bebisini de 😊
İnsallah insallah çok teşekkür ederim moral oldu 🌸 dinlenince geçiyor gibi geliyor zaten ama ilk olunca insan korkuyor ister istemez

İnsallah insallah çok teşekkür ederim moral oldu 🌸 dinlenince geçiyor gibi geliyor zaten ama ilk olunca insan korkuyor ister istemez
Kac olursa olsun korkuluyor, korkmuyorum diyen atiyordur 😊 dönerken hareket ederken oturup kalkarken dikkat et yavaş ol ki ağrın olmasın çokta ayakta kalma arada beş on dk otur dinlen

Kac olursa olsun korkuluyor, korkmuyorum diyen atiyordur 😊 dönerken hareket ederken oturup kalkarken dikkat et yavaş ol ki ağrın olmasın çokta ayakta kalma arada beş on dk otur dinlen
Tamamdır ben öyle yapayım inşallah geçer gider allahım herkesin gebeliğini sağlıkla geçirmeyi nasip etsin, çok teşekkür ederim ❤️🌸

Back