M mmelodi Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2024 21 2 27 7 Ekim 2024 Konu Sahibi mmelodi #1 Normalde reglim yarın olması gerekirken bugün oldum ama normalden çok az geliyor 6gün öncede akıntı şeklinde lekelenmem olmuştu sizce hamilelik olabilir mi?
Normalde reglim yarın olması gerekirken bugün oldum ama normalden çok az geliyor 6gün öncede akıntı şeklinde lekelenmem olmuştu sizce hamilelik olabilir mi?
destinesiaa 🐣🤍 Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2022 4.269 14.981 7 Ekim 2024 Konu Sahibi mmelodi #2 Hayır. Regl olmuşsunuz zaten. Test yaptınız mı?
M mmelodi Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2024 21 2 27 7 Ekim 2024 Konu Sahibi mmelodi #3 destinesiaa .!.: Hayır. Regl olmuşsunuz zaten. Test yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım.Normalden çok az geliyor 1 adet günlük ped kullandım bugün sadece
destinesiaa .!.: Hayır. Regl olmuşsunuz zaten. Test yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım.Normalden çok az geliyor 1 adet günlük ped kullandım bugün sadece
destinesiaa 🐣🤍 Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2022 4.269 14.981 7 Ekim 2024 Konu Sahibi mmelodi #4 mmelodi .!.: Hayır yapmadım.Normalden çok az geliyor 1 adet günlük ped kullandım bugün sadece Genişletmek için tıkla... Yerleşme mi acaba? Şüpheli ilişki üzerinden ne kadar geçti?
mmelodi .!.: Hayır yapmadım.Normalden çok az geliyor 1 adet günlük ped kullandım bugün sadece Genişletmek için tıkla... Yerleşme mi acaba? Şüpheli ilişki üzerinden ne kadar geçti?
M mmelodi Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2024 21 2 27 7 Ekim 2024 Konu Sahibi mmelodi #5 destinesiaa .!.: Yerleşme mi acaba? Şüpheli ilişki üzerinden ne kadar geçti? Genişletmek için tıkla... 19 gün geçti beni şüphelendiren 6 gün önce akıntıyla gelen lekelenme şimdiye kadar hiç böyle bişey olmamıştı
destinesiaa .!.: Yerleşme mi acaba? Şüpheli ilişki üzerinden ne kadar geçti? Genişletmek için tıkla... 19 gün geçti beni şüphelendiren 6 gün önce akıntıyla gelen lekelenme şimdiye kadar hiç böyle bişey olmamıştı
destinesiaa 🐣🤍 Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2022 4.269 14.981 7 Ekim 2024 Konu Sahibi mmelodi #6 mmelodi .!.: 19 gün geçti beni şüphelendiren 6 gün önce akıntıyla gelen lekelenme şimdiye kadar hiç böyle bişey olmamıştı Genişletmek için tıkla... Bence yarın test yap yerleşme olabilir
mmelodi .!.: 19 gün geçti beni şüphelendiren 6 gün önce akıntıyla gelen lekelenme şimdiye kadar hiç böyle bişey olmamıştı Genişletmek için tıkla... Bence yarın test yap yerleşme olabilir
M mmelodi Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2024 21 2 27 7 Ekim 2024 Konu Sahibi mmelodi #7 destinesiaa .!.: Bence yarın test yap yerleşme olabilir Genişletmek için tıkla... En iyisi yarınıda takip edip yapmak
destinesiaa .!.: Bence yarın test yap yerleşme olabilir Genişletmek için tıkla... En iyisi yarınıda takip edip yapmak
lapislazuli “Güzel günler göreceğiz, güneşli günler 🌞” Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 587 170 7 Ekim 2024 Konu Sahibi mmelodi #8 İki gün içinde test yapım bence de, ya yerleşme ya da sökülecek
M mmelodi Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2024 21 2 27 7 Ekim 2024 Konu Sahibi mmelodi #9 lapislazuli .!.: İki gün içinde test yapım bence de, ya yerleşme ya da sökülecek Genişletmek için tıkla... Çok sinir bozucu bir durum
lapislazuli .!.: İki gün içinde test yapım bence de, ya yerleşme ya da sökülecek Genişletmek için tıkla... Çok sinir bozucu bir durum
Sosyallanne Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 2.975 944 35 7 Ekim 2024 Konu Sahibi mmelodi #10 Son durumunuz nedir test yaptınız mı? Yerleşme kanaması olabilir.
M mmelodi Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2024 21 2 27 7 Ekim 2024 Konu Sahibi mmelodi #11 Sosyallanne .!.: Son durumunuz nedir test yaptınız mı? Yerleşme kanaması olabilir. Genişletmek için tıkla... Gece hiç çamaşırıma leke gelmemiş bile sabah sildiğim de önce açık pembe sonra kahverengi akıntı geldi ama çok az
Sosyallanne .!.: Son durumunuz nedir test yaptınız mı? Yerleşme kanaması olabilir. Genişletmek için tıkla... Gece hiç çamaşırıma leke gelmemiş bile sabah sildiğim de önce açık pembe sonra kahverengi akıntı geldi ama çok az