Hasrtttcim 💕 Kayıtlı Üye 17 Aralık 2022 2.941 1.029 2 Nisan 2023 Konu Sahibi Hasrtttcim #1 Acilde Hcg için kan kesti yaptırdım ama sonuç bir türlü çıkmadı başla testler çıktı anlayanlar yardimci olabilir mi Eklentiler Screenshot_20230402_205600_WhatsApp.jpg 31,3 KB · Görüntüleme: 36
Acilde Hcg için kan kesti yaptırdım ama sonuç bir türlü çıkmadı başla testler çıktı anlayanlar yardimci olabilir mi
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.768 2 Nisan 2023 Konu Sahibi Hasrtttcim #2 hasrthasrt .!.: Acilde Hcg için kan kesti yaptırdım ama sonuç bir türlü çıkmadı başla testler çıktı anlayanlar yardimci olabilir mi Genişletmek için tıkla... Siz sadece beta hcg testi vermemissiniz sanırım dimi
hasrthasrt .!.: Acilde Hcg için kan kesti yaptırdım ama sonuç bir türlü çıkmadı başla testler çıktı anlayanlar yardimci olabilir mi Genişletmek için tıkla... Siz sadece beta hcg testi vermemissiniz sanırım dimi
Hasrtttcim 💕 Kayıtlı Üye 17 Aralık 2022 2.941 1.029 2 Nisan 2023 Konu Sahibi Hasrtttcim #3 yagmurcicegii .!.: Siz sadece beta hcg testi vermemissiniz sanırım dimi Genişletmek için tıkla... Hayir sadece beta istedim ama bunlar cikti
yagmurcicegii .!.: Siz sadece beta hcg testi vermemissiniz sanırım dimi Genişletmek için tıkla... Hayir sadece beta istedim ama bunlar cikti
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.768 2 Nisan 2023 Konu Sahibi Hasrtttcim #4 hasrthasrt .!.: Hayir sadece beta istedim ama bunlar cikti Genişletmek için tıkla... Anca çıkacaktır o zaman
hasrthasrt .!.: Hayir sadece beta istedim ama bunlar cikti Genişletmek için tıkla... Anca çıkacaktır o zaman
Hasrtttcim 💕 Kayıtlı Üye 17 Aralık 2022 2.941 1.029 2 Nisan 2023 Konu Sahibi Hasrtttcim #5 yagmurcicegii .!.: Anca çıkacaktır o zaman Genişletmek için tıkla... İşlemler yerinde beta hcg yazmıyor ama hiç kan testini de 5 gibi yaptırmıştım şimdiye kadar çıkması gerekmezmiydi
yagmurcicegii .!.: Anca çıkacaktır o zaman Genişletmek için tıkla... İşlemler yerinde beta hcg yazmıyor ama hiç kan testini de 5 gibi yaptırmıştım şimdiye kadar çıkması gerekmezmiydi
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.768 2 Nisan 2023 Konu Sahibi Hasrtttcim #6 hasrthasrt .!.: İşlemler yerinde beta hcg yazmıyor ama hiç kan testini de 5 gibi yaptırmıştım şimdiye kadar çıkması gerekmezmiydi Genişletmek için tıkla... Normalde cıkması gerekiyo ama bende bilemedim
hasrthasrt .!.: İşlemler yerinde beta hcg yazmıyor ama hiç kan testini de 5 gibi yaptırmıştım şimdiye kadar çıkması gerekmezmiydi Genişletmek için tıkla... Normalde cıkması gerekiyo ama bende bilemedim
Hasrtttcim 💕 Kayıtlı Üye 17 Aralık 2022 2.941 1.029 2 Nisan 2023 Konu Sahibi Hasrtttcim #7 yagmurcicegii .!.: Normalde cıkması gerekiyo ama bende bilemedim Genişletmek için tıkla... Şansıma neyse tekrar ederim teşekkür ederim
yagmurcicegii .!.: Normalde cıkması gerekiyo ama bende bilemedim Genişletmek için tıkla... Şansıma neyse tekrar ederim teşekkür ederim
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.768 2 Nisan 2023 Konu Sahibi Hasrtttcim #8 hasrthasrt .!.: Şansıma neyse tekrar ederim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... 5 üzerinde cıkınca pozitife giriyor bilginiz olsunn çıkarsa eğer
hasrthasrt .!.: Şansıma neyse tekrar ederim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... 5 üzerinde cıkınca pozitife giriyor bilginiz olsunn çıkarsa eğer
Hasrtttcim 💕 Kayıtlı Üye 17 Aralık 2022 2.941 1.029 2 Nisan 2023 Konu Sahibi Hasrtttcim #9 yagmurcicegii .!.: 5 üzerinde cıkınca pozitife giriyor bilginiz olsunn çıkarsa eğer Genişletmek için tıkla... İnşallah görürüm pozitifi tekrardan teşekkürler
yagmurcicegii .!.: 5 üzerinde cıkınca pozitife giriyor bilginiz olsunn çıkarsa eğer Genişletmek için tıkla... İnşallah görürüm pozitifi tekrardan teşekkürler