Cilt Bakımı Ürünleri yardımcı olur musunuz bana ya kafam karıştı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
kızlar yakın zamanda cildiyeye gittim oda bana iki adet krem verdi bunları kullanıyorum ama siyah noktalarım halen yanı başımda buna ek olarak :
$55642475_tn30_0[1].webp bu garniyerin ürününü kullanıyorum yakın zamandada
kil maskesine başlıcam önceleri yüzümü buğara tutuyodum kısa aralıklarla gözeneklerim açılsın diye şimdide bu açılan gözeneklerimi sıkıştırmak için tonik kullanmak istiyorum sizce hangi marka toniği kullansam
Neutrogena tonikleride var aslında ama kararsız kaldım ? tavsiyelerinize ihtiyacım var..

kızlar yakın zamanda cildiyeye gittim oda bana iki adet krem verdi bunları kullanıyorum ama siyah noktalarım halen yanı başımda buna ek olarak :
Eki Görüntüle 872536 bu garniyerin ürününü kullanıyorum yakın zamandada
kil maskesine başlıcam önceleri yüzümü buğara tutuyodum kısa aralıklarla gözeneklerim açılsın diye şimdide bu açılan gözeneklerimi sıkıştırmak için tonik kullanmak istiyorum sizce hangi marka toniği kullansam
Neutrogena tonikleride var aslında ama kararsız kaldım ? tavsiyelerinize ihtiyacım var..

merhabalar ben gözenek sıkılaştırıcı olarak laroche posay ın effaclar toniğini kullanıyorum. çok da güzel bir ürün tavsiye ederim.
hem gözenek sıkılaştırıyor hemde soyucu etkısı var...:51:

Ben garnierin bu urunu kullandim memnun kalmadim.simdi deep clean gozenek temizliyiciyi kullaniyorum cok memnunum.tonik olarak cesit cesit tonik kullanmis biri olarak sana onerim gul suyu kullan

Eki Görüntüle 872536 bu garniyerin ürününü kullanıyorum yakın zamandada

Benimde zaman zaman cildim yağlanıyor ve su çok az içtiğim için gözeneklerim yaşıma göre bayağı açıktı. Garnier kil maskesini kullandım ancak mutlaka sonrasında tonik ve nemlendirici gerekmekte. Ben tonik olarak Sundari marka nim ve aloe vera içeren tonik kullandım. Muhteşem bir ürün tavsiye ederim.

Back
X