E elfky Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2024 10 1 1 35 Pazar 01:36 Konu Sahibi Konu Sahibi elfky #1 Merhaba Reglim 3 gün geçti ovulasyon testı yaptım bu şekilde çıktı normalmi ovülasyon testin bu sekılde çıkması bugün akşam 5 te kan testi verdim 2.0 çıktı lütfen yorum yaparmısınız
Merhaba Reglim 3 gün geçti ovulasyon testı yaptım bu şekilde çıktı normalmi ovülasyon testin bu sekılde çıkması bugün akşam 5 te kan testi verdim 2.0 çıktı lütfen yorum yaparmısınız
Namutenahii "Direnenler yaşar" Kayıtlı Üye 13 Ekim 2016 3.455 6.157 158 Pazar 01:40 Konu Sahibi Konu Sahibi elfky #2 Kan testinin sonucu ovulasyon testinden çok daha doğru, 2.0 çıktı ise hamile değilsinizdir
E elfky Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2024 10 1 1 35 Pazar 01:42 Konu Sahibi Konu Sahibi elfky #3 Namutenahii .!.: Kan testinin sonucu ovulasyon testinden çok daha doğru, 2.0 çıktı ise hamile değilsin Genişletmek için tıkla...
Namutenahii .!.: Kan testinin sonucu ovulasyon testinden çok daha doğru, 2.0 çıktı ise hamile değilsin Genişletmek için tıkla...
E elfky Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2024 10 1 1 35 Pazar 01:43 Konu Sahibi Konu Sahibi elfky #4 Ovülasyon şimdi yaptım peki neden bu sekılde cıktıkı daha önceleri hep tek çizgi çıkardı ilk defa böyle oldu birde 2.0 yükselme sansı yok dimi
Ovülasyon şimdi yaptım peki neden bu sekılde cıktıkı daha önceleri hep tek çizgi çıkardı ilk defa böyle oldu birde 2.0 yükselme sansı yok dimi
Namutenahii "Direnenler yaşar" Kayıtlı Üye 13 Ekim 2016 3.455 6.157 158 Pazar 01:44 Konu Sahibi Konu Sahibi elfky #5 elfky .!.: Ovülasyon şimdi yaptım peki neden bu sekılde cıktıkı daha önceleri hep tek çizgi çıkardı ilk defa böyle oldu birde 2.0 yükselme sansı yok dimi Genişletmek için tıkla... Belli olmaz, geç döllenme olursa yükselebilir. Ovülasyon testi bozuk olabilir ya da pkos varsa pkosta da sürekli pozitif çıkıyor.
elfky .!.: Ovülasyon şimdi yaptım peki neden bu sekılde cıktıkı daha önceleri hep tek çizgi çıkardı ilk defa böyle oldu birde 2.0 yükselme sansı yok dimi Genişletmek için tıkla... Belli olmaz, geç döllenme olursa yükselebilir. Ovülasyon testi bozuk olabilir ya da pkos varsa pkosta da sürekli pozitif çıkıyor.
E elfky Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2024 10 1 1 35 Pazar 01:46 Konu Sahibi Konu Sahibi elfky #6 Namutenahii .!.: Belli olmaz, geç döllenme olursa yükselebilir. Ovülasyon testi bozuk olabilir ya da pkos varsa pkosta da sürekli pozitif çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Çok tesekkür ederim
Namutenahii .!.: Belli olmaz, geç döllenme olursa yükselebilir. Ovülasyon testi bozuk olabilir ya da pkos varsa pkosta da sürekli pozitif çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Çok tesekkür ederim