- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi Kumsaldemir
Sevgilisi olduğunu bile bile kendini oyuncak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özgür iradeye müdahale etmeyelim lütfen.Nasıl anlamazsın cevabı açık 2 z li olan olcak ben sana kopya vereyim
hay ağzın bal yesin emi :) bende bişey anlamadımanketini anlamadım desem?
ne farketmez
ne farketmezz????
çaktırma ama hiçbişe anlamadım daha fazla şaşkolozluğum anlaşılmasın diye gibi gibi yaptımaferim hemen anlamışsın ipucunu az vermiştim halbuki
amin aminnn cümlenimizinhay ağzın bal yesin emi :) bende bişey anlamadım
ben hiç bişey yapmadım kiÖzgür iradeye müdahale etmeyelim lütfen.
sandıklara sahip çıkıcaz artıkçaktırma ama hiçbişe anlamadım daha fazla şaşkolozluğum anlaşılmasın diye gibi gibi yaptım
saf saf anketi inceledim oy veriyim dedim ama anlamayınca yapamaaaddııımmmmmamin aminnn cümlenimizin
ayyy çok sevindim bi ben değilim yani ohhhhhhhh rahatladım valla
Konu sahibesi çekti gitti, sandıklar başımıza kaldı. Ne anladım ben böyle demokrasiden.ben hiç bişey yapmadım ki
sandıklara sahip çıkıcaz artık
valla minnak sana güvendim senin dediğine verdim artık gerisine karışmıyorumben hiç bişey yapmadım ki
sandıklara sahip çıkıcaz artık
ben de ilk önce farkeder farketmez diye okumuşum gerçi o zaman da ne farkeder ne farketmez anlamadım soruyu ama sonra yorumları okuyunca farkettim iyice beynim sulandısaf saf anketi inceledim oy veriyim dedim ama anlamayınca yapamaaaddııımmmmm
he vallahaben de ilk önce farkeder farketmez diye okumuşum gerçi o zaman da ne farkeder ne farketmez anlamadım soruyu ama sonra yorumları okuyunca farkettim iyice beynim sulandı
valla burda ortam böyle biz gene de prim vermeyelim diğerlerineKonu sahibesi çekti gitti, sandıklar başımıza kaldı. Ne anladım ben böyle demokrasiden.
bak güvendin o yüzden şimdi öndeyizvalla minnak sana güvendim senin dediğine verdim artık gerisine karışmıyorum
Ben onu oraya rastgele yazdım amaç ney orda onu bile bilmiyorumya soruyu anladın mı?
kendimi aptal gibi hissettim yahu hiçbişe anlamadım ki ben