Yardimci olunn

Yakışıklı bir bey beni 3 4 ay önce swarm dan ekledi kabul ettim ve tum check in lerimi begendi bende

• Farketmez

• Farketmezz

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Kumsaldemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
5
0
Yakışıklı bir bey beni 3 4 ay önce swarm dan ekledi kabul ettim ve tum check in lerimi begendi bende birkaç tane onun checkinlerini beğendim sonra sevgilisi olduğunu gördüm ama hala beğenmeye devam ediyordu 1 hafta önce bir cafe ye gittim arkadaşlarımla sonra onun orda çalıştığını gördüm çok heyecanlandım beni kesiyordu biz kalkicaktik lavaboya gittik önünde beklerken onunla karşılaştık bana gülümseyip göz kirpti ve gece instagram dan takip etmeden mesaj atti okumadan geri silmiş ben mesaj attım sonra bana yakın davranmaya başladı ama sevgilisi olduğu icin kendimi kötü hissediyorum amacı ne olabilir

Konu ilgili bolume tasinmistir.

her check-inini beğenen seni beğeniyor demek değildir ayrıca sevgilisi varmış silmen gerekirken hala ne yapayım diye soruyorsun.Silip engelle bence sevgilisiyle arasını bozan sen olma

senin amacın ne olabilir ?

Anketin çok doğru olmuş, çünkü amacı ne olursa olsun farketmez. Sevgilisi olup da seni kesen yakışıklı beylerden hayır gelmez.

Not: Biri bana anketin sonucunu bildirsin, meraktayım.

Senin için fark etmemiş zaten,sevgilisi var diyorsun sana tuvalet önlerinde göz kırpıp gülümsüyor diye umutlanıyorsun,
sağdan sağdan devam bu yolun sonu evliliğe doğru gidiyor....

Anketin çok doğru olmuş, çünkü amacı ne olursa olsun farketmez. Sevgilisi olup da seni kesen yakışıklı beylerden hayır gelmez.

Not: Biri bana anketin sonucunu bildirsin, meraktayım.
şu an başa baş gidiyor anket sonuçları bu gidişle koalisyon kaçınılmaz

her check-inini beğenen seni beğeniyor demek değildir ayrıca sevgilisi varmış silmen gerekirken hala ne yapayım diye soruyorsun.Silip engelle bence sevgilisiyle arasını bozan sen olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…