Yardımcı olunn

sessizperinizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2018
2
0
1
31
Arkadaşlar merhaba
Eşime karşı acayip güvensizim yani genel olarak erkeklere karsı güvensizdim evlendim 10 ay sonra esimin ailecek gorüstügümz arkadasinin esi ile msjlasmalarini gördüm fatura dökümaninda sordugumda ise kadinin bunu ayartmaya calistigni syledi tabi 3 4 gün konusulmus devami yok ben mesajlarin icerigini göremedigim icin bilmiyorum tartistik ettik konu kapandi üzerinden 3 sene gecti su aralar icimde bir his yine beni aldatiyormus gibi hissediyorum ya mesela isi geregi sürekli sehir dısında dükkan icin bir hat almisti 1 sene ömce ama normal tuslu teldeydi nosuda bende kayitliydi whatsapp acmis e android tel almissin hatti takmissin dedim elemanin hatta taktim dedi hemen beni whatsappdan engelledi dkkanın hatti baskasina gecer numaran diye engelledim dedi simdi o elamani isten cikardi ama arkadasin telden bakiyorum cok sık olmasada whatsappa giriliyo mesela günde 3 defa falan kuskulaniyorum bende dogal olarak birsey olduda kuskulandigim sordummu zaten sinirlenip hemen tartisma cikariyor hatta telini karistirdigmi bilirdi hep ama su siralar bunuda sorun yaratiyor diyorum gizledigin birseymi varmida rahatsiz oluyorsun diye yok al istedigin kadar karistir diye sitem ediyor ben ikinci bir olayi kaldiramam bunu onada söyledigimde birseyleri hissedip yerinimi yapiyorsun dedi bu nedemek sizce kuruntumu yapiyorum bi akil verin lürfen kafayi bozcam yoksa ilgisi nasil derseniz isinden dolayi eve gec gelir erken gider ama yanimdayken gayet ilgili isteyken arayip seni özledim der msj yazar seni sewiyorum diye öyle cok ilgisizde degil tabi ama unutkan mesela aradigimda simdi isim var arayim der ta ertesi gün arar

Ben mesajların içeriğini bilmediğim için bilmiyorum olayı tartıştık kapattık konuyu demişsiniz ama 3 sene sonra beni yine aldattığınu hissediyorum demişsiniz. Aldatmışmıydı sizi şahit oldunuzmu buna? Bu arada bence eşiniz güvenilir biri değil.

Kadın ayartmaya çalışmış dediği 3 sene önceki mevzuya pek inanmadım.
Yeni hat ile ilgili yazdıklarınızda da şüpheli hareket ediyor görünüyor.
Kuruntu yapmıyorsun sanırım.
Karda yürü izini belli etme. Birşeyini yakalarsan hemen söyleme öğrenmeye çalış. Üstüne gitme gittikçe saklayacaktır.

Allah aşkına kadın eşinizi ayartmaya calışmışmışmış da mışmış
Beyefendi 3 gün konuştuktan sonra mı anlamış?
İnsan arkadasının esiyle 3 gün ne konusabilir?
Önemli bir durum olsa o zaman mesajlassalar iyi niyetli olsaydı size o zaman söylerdi
Bence eşiniz güvenilmez ve Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış hesabı sizi sindirmeye calısıyor

Ahh bu kadınlar üstelik evli kadınlar hep erkekleri ayartıyor suçsuz günahsiz erkekler:))))
Güven itibarı yıkılmış güvenmiş gb yapabilirsiniz.
Eşiniz sizi aldatıyorsa yakaladıgınızda ne yapacaksınız onu düşünün yine inanmış gb yapıp devam edecekseniz kurcalamayın yüz göz olmayı .

Tam tersi 3 gün boyunca eşiniz kadını ayartmaya çalışmış sonuç alamamış gibi

Takipte kalın belli etmeden
Birşeyini yakalarsanız ekran görüntüsü alın mutlaka delil toplayın
Sonra yaygara koparın

Ammmaaa boşanacaksanız
Yoksa bırakın görmemezlikten gelin gelebilirseniz

Hayir aldarri
Bskasiyla konustugunu gördüm icerigini bilmesemde buda bir aldatma bence ya yine baskasyla konusuyorsa

Gerçekten 24 yaşında mısın
3 senelik olaydan bahsettiğine göre evlenelide baya olmuş
Çocuk yaşta derdin neydi acaba

Zaten erkeklere sorsan hep kötü kötü kadınlar onlara asılır. Onlar sadece kurban. Siz bunu böyle kabul ettiyseniz esiniz sizi yine aldatır çünkü son aldatmasinda affettiniz

Bu kisi benim kocam olsa benim kocm yapsa bunu direk arkadasina soylerdim... citlatirdim yani senin karinla 3 gun ne kinusms mesajlasmislar acaba diye bi supheyi sokardim adamin kafasina... zerre de acimazdim yani...

3yıl önceki konuşmanın karşılıklı olduğuna ben bile eminim. Madem ayartmaya çalıştı 3 gün neden sürdü bu mesajlaşma. Seni engellemeyi biliyor kadını engelleseydi ya.
Sen buna nasıl inandın ki?
Malesef şuan da ya aldatıyordur yada bir gün kesin aldatacak. Arkadaşının hanımıyla aldattıysa hele bu ne ilk olur ne son, karaktersiz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…