Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım üst katta oturuyorum evleneli 1 yıl oldu çatı aktı yağmur suyundan ötürü koltuğum battı diyebilirim ne kadar silsemde çıkmadı ve çatının soğuğu geliyor diyebilirim Allahtan kendi evim değil lojmandayım ama üst kattı tavsiye etmem...
Ben değil ama, annemler en üst katta oturuyorlar. Onlarda da sıkıntı var. Çatı akıyor, tavan çok kötü. Yapıyla alakalı da olabilir tabi. Doğru düzgün bir yapı varsa, sıkıntı olmayadabilir heralde.
cnm bizde en üst katta oturuyoruz çok çektik ama izalosyondur çatıyı aktarmakla uğraştık. çok şükür 6 yılda bitti artık problem yok cnm çatı katını tavsiye etmiyorum hiç
canım bende en üst katta oturuyorum.benim çatı sorunum ilk geldiğim yılda oldu sonra yapıldı 9yıldır rahatım ama ara katlara göre biraz soğuk oluyor...
onun dışında müstakil gibi üst katında gürültü olmuyor balkonunda otururken yukarıdan bir şeyler atılmıyor bunlarda artıları ..
ev almayı düşünüyorduk yeni yapılmış bi evin çatı katını beğendik. 1 yıldır boşmuş hiç bi yerinde akma izi
yok. ama bende etrafımdan biliyorum sorun yaşıyor çatı katında oturanlar. eşimde üst katlardan istiyor evin etrafının kapalı olmasını istemiyor. eee malum üst ara katlarda biraz pahalı bütçemizi aşıyor ama kirayada çok ödüyoruz. kafam karıştı bayadır da araştırıyoruz.
ben iki senedir en üst katta ve ayrıca çatı dubleksi dedikleri bir oda ve bir banyosu çatı katında olan bir dairede oturuyorum.çatıdaki kısımda hiç bir akma sorunu olmadı.ama kışın müthiş derecede soğuk,yazın da çok sıcak oluyor.o odaya banyosu olduğu için yatağımı koymayı uygun görmüştüm.tabii kışın donuyoruz yazları sıcaktan uyuyamıyoruz.bir yandan da iyi ki böyle yapmışım diyorum.kesinlikle yaşam alanı olamazdı.tüm odalarım çatıda olsaydı ne yapardım diye şükrediyorum.offffffff lafı ne kadar çok uzatmışım.
bende en üst katta oturuyorum. tavanımız geçen senelerde hep aktı ve rutubet oldu. apartman yönetimi terasa fayans döşedi. bu sene akma sorunu yok ama soğuk oluyor. evi almadan önceki ev sahibi yatak odalarına iç cepheden köpük üstü alçı şeklinde yalıtım yaptırmış. bu nedenle yatak odaları rahat ama salon kışın çok soğuk, yazın da çok sıcak. bizden önceki salonda klima ile işi kurtarmış ama biz ne yapacağız daha karar veremedik.