Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok normal bir durum korkmayın ,doktor ne dediyse onu yapın ve kullanınMerhaba arkadaşlar ben 5 aylık evliyim bugün gittiğim hastanede alttan kamera ile bakılıp sol kasığımda kist olduğu söylenildi ve doktor fazla endişelenecek bişey olmadığını söyledi ne yapmalıyım yaşayan var mı
Doktor bişey demedi 2 ay sonra tekrar gelmemi söylediÇok normal bir durum korkmayın ,doktor ne dediyse onu yapın ve kullanın
Keşke sorsaydiniz ne kisti diye ,kistler çok farklı farklı oluyor çünkü ama bence korkacak bişey yok ilaçlar bile kist yapabiliyor yalnız adet kanaması ile atılıyor bazıları .Doktor bişey demedi 2 ay sonra tekrar gelmemi söyledi![]()
Nasıl yapacağım tarif eder misiniz ?:)Sogan kuru yapabilirsin
Kist diye duyunca biraz korktum hiçbir şey sormadan çıkmışımKeşke sorsaydiniz ne kisti diye ,kistler çok farklı farklı oluyor çünkü ama bence korkacak bişey yok ilaçlar bile kist yapabiliyor yalnız adet kanaması ile atılıyor bazıları .
Ben boyle yapmistim.Nasıl yapacağım tarif eder misiniz ?:)
Faydasını gördünüz müBen boyle yapmistim. Eki Görüntüle 2751162
Evet cok gordumFaydasını gördünüz mü
Peki hamile kalmamı etkiler miEvet cok gordum
Canım sen daha ne kisti olmadan böyle şeylere kalkışma lütfen .Peki hamile kalmamı etkiler mi