Gebeliğe Hazırlık Yardımcı olun!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Can Bebe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
25
1
1
31
dün aksam acile gittim idrarımda 2pozitif 2.cizgi silik beta hcg mde 13.45 deger cıktı uzerine bugun adet oldum ve parca parca pörtü geldi pıhtı et parcası gibi dusukten yada dis gebelikten korkup tekrar gittim beta hcg 9a dustu ve adet oluyosun dediler bu mumkunmu gebeyken adet gorulirmu ve beta hcg degeri neden duser

Canm gebe degilsin ne yazik ki buyuk ihtimal bebegin tutunamamis ve adetle sokulmussun

dün aksam acile gittim idrarımda 2pozitif 2.cizgi silik beta hcg mde 13.45 deger cıktı uzerine bugun adet oldum ve parca parca pörtü geldi pıhtı et parcası gibi dusukten yada dis gebelikten korkup tekrar gittim beta hcg 9a dustu ve adet oluyosun dediler bu mumkunmu gebeyken adet gorulirmu ve beta hcg degeri neden duser
Canım burda okuduklarıma göre genelde kimyasal gebeliklerde böyle oluyormuş doktorun bununla ilgili birşey demedimi çünkü değerin normal değil ya ve düşüşe geçmiş büyük ihtimal kimyasal gebelik yaşamışsın çok geçmiş olsun tez zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur inşallah 😊

Kimyasal olabilir. Dış olsaydı atamazdin. Sağlıklı degilmis o yüzden tutunamamis muhtemelen.

değerlerin düşüyor malesef cnm :( yani kimyasal gebelik deniliyor buna :(

Canım burda okuduklarıma göre genelde kimyasal gebeliklerde böyle oluyormuş doktorun bununla ilgili birşey demedimi çünkü değerin normal değil ya ve düşüşe geçmiş büyük ihtimal kimyasal gebelik yaşamışsın çok geçmiş olsun tez zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur inşallah 😊
Doktorum 2gun gectigini ve gebelik varmi yokmu belli degil var diyemem yokta diyemem bu senin normal adetindir dedi

Kimyasal gebelik yaşamışsiniz muhtemelen
Benimde böyle olmuştu kanamayla birlikte degerde sıfırlandı
Geçmiş olsun

Kimyasal gebelik ama bu seni umutsuzluğa sürüklemesin demek ki oluyormış zaten vücut sağlıksız gebeliği atar gelecek ay hormon tahlili yaptır sağlıklı beslen ağır iş yapma dene bu sana umut olsun

Adetiniz bitikten sonra tekrar test yaptırdınız mı değeriniz düştü mü yoksa yükseldi mi

Adetiniz bitikten sonra tekrar test yaptırdınız mı değeriniz düştü mü yoksa yükseldi mi

Back