• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olun nolur

delid

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
2
0
16
Bilecik
kızlar ben nişanlımla adetimin ilk günü ilişkiye girdim daha önce hiç dogum kontrol ilaçı kullanmamıstım ama ilişkiden snra adetimin ikinci günü dogum kontrool ilacını aldım sizce hamile kalma olasılıgım war mıdır

hamile kalma olasılığın yok da o adetin ilk günü nasıl ilişkiye girdin bunu ne aklım ne mantığım ne de midem aldı..

Olur mu olmaz mı bilemiycem reglin ilk günü nasıl kabul ediyosunuz anlamadım

kızlar ben nişanlımla adetimin ilk günü ilişkiye girdim daha önce hiç dogum kontrol ilaçı kullanmamıstım ama ilişkiden snra adetimin ikinci günü dogum kontrool ilacını aldım sizce hamile kalma olasılıgım war mıdır

selam, hapı almasanda hamile kalmazsın zaten, bence öyle bi olasılık yok merak etme ..

yafu arkadaşım o kadar kolay mı ya gebe kalmak
hemde adetliyken girilen bi ilişkiden
zaten yumurtan çürüyüp vücudundan atıldığı için adet görüyosun o spermler afedersiinde neyi dölleyecek yani
millet deli günü yumurtlama gününü sayıyo
spermler kaçmasın die bilmem kaç saat belinde yastık yine olmuyo
kendinize durduk yere sıkıntı yapmayın

ayrıca bi tavsiye adetliyken ilişkiye girmek hem sağlık açısından hemde dinimiz açısından iyi bişey değildir
nacizane fikrim

Son düzenleme:
hernekadar kulağa hoş gelmesede adetliyken ilşkiye girmek girmemek sizin tercihiniz bişi diyemicemde arkadaşlarında dediği gibi pek mümkün değil çünkü yumurtlamış olmuyorsunuzda benim anlamadığım bişey dahavar normalde doğum kontrol hapına zaten başlıcaktınızda o ilişki sonrasına denk mi geldi yoksa önlem olarakmı almaya kalktınız yani sadece o gnmü kullandınız eğer öyleyse bunun hiç bir anlamı yokda

Son düzenleme:
adetin ilk günü hamile kalman imkansız gibi bişey ki zaten doğum kontrol hapı gebe kalmayı önler oluşmuş olan bir gebeliğe (varsa)etkisi olmaz...ama sen yinede garanti olsun diyosan ertesi gün hapı içmeliydin...

hamile kalmazsın korkma ayrıca erkek bilmeyebilir belki ama senın regl döneminde ilişkiye kesinlikle izin vermemen gerekirdi..:19:

canım hamile kalmak okadar kolay dğil uzmanlar korunmasız bir ay ilişlkiye girseniz bile hamile kalma olasılıgınız %25 diyor ben okadar uğraşıyorum yok senin varsa deli olurum

keşke ertesi günü hapı alsaydın..
doğum kontrol hapları 1 ay sonra falan etki ediyor..
2 gün içinde veya ilişkiden sonra alman gebeliği etkilemez

yafu arkadaşım o kadar kolay mı ya gebe kalmak
hemde adetliyken girilen bi ilişkiden
zaten yumurtan çürüyüp vücudundan atıldığı için adet görüyosun o spermler afedersiinde neyi dölleyecek yani
millet deli günü yumurtlama gününü sayıyo
spermler kaçmasın die bilmem kaç saat belinde yastık yine olmuyo
kendinize durduk yere sıkıntı yapmayın

ayrıca bi tavsiye adetliyken ilişkiye girmek hem sağlık açısından hemde dinimiz açısından iyi bişey değildir
nacizane fikrim

çok doğru adetliyken günah..
mesela benim adetim bitiyor gibi oluyor.ama 1 hafta daha akıntı halinde devam ediyor ara ara..bizde ilişkiye giriyoruz
buda günahmıdır sizce?
belki arkadaşında ilk gün tam bi kanama yoktu o yüzden girmiştir ilişkiye

Back