Yardımcı Olun Lütfen :(

Cnm hemen hemen aynı durumdayız benimdeéé yumurta takibi yapılıyor tek fark (benim 7 senedir çocuk olmuyo) sorun yok diyo kime gitsem senin Dr 1 senen d olmadığı için ilaç vermek istemedi bencede doğru yapmış biraz daha zamana ihtiyacınız var bence.

Kac yillik evlisiniz acaba? Allah en kisa zamanda dilediginize kavustursun

İnşallah canım yakın zaman da iyi haberler alırsın ben bu zamanda bu kadar yıprandıysam seni düşünemiyorum Allah yardımcımız olsun

Kac yillik evlisiniz acaba? Allah en kisa zamanda dilediginize kavustursun

2 buçuk senelik evliyim ama 1 buçuk sene vajinismustum, vajinismusu yeneli 7-8 ay oldu 1-2 ay sonra da çocuk istemeye başladık teşekkür ederim Allah razı olsun canım

Zaten ilk 1yıl için ilaç tedavisi önerilmiyor aşırı ciddi bi durum haricinde. Ben de 7aylık evliyim olmadı şimdiye kadar birde şöyle birşey var stres yapıyor musunuz,kafaya takıyor musunuz? Doktor belli ki akışına borakmanızı istemiş. İlaç tedavisi hormon takviye gerek yok yani zaten gerekli olsaydı doktorunuz söylerdi. . Hem eşinizin sonuçları da iyiymiş.. bence siz kafanızı rahatlatın ve keyfini çıkarın :)

Deli gibi kendime zarar verecek şekilde yani psikolojik şekilde takmıyorum geçtiğimiz aylar da çok takıyordum ama 2-3 aydır daha rahatım kafa olarak da hissediyorum bunu bol bol dua ediyorum sadece keyfini çıkaramıyorum artık canım ya 2 buçuk sene oldu evleneli eşimin tarafı bebek istemiyor musunuz diyorlar düşünmüyoruz daha diyorum ama gel bana sor (( offff

çatlatma ignesi tüp bebek durumunda kullanılıyor . öyle her kafasına esen kullanmaz ..anneden yumurt toplamadan önce kullanılıyorr

Kimse kafasına esiyor da kullanıyor demedim, benim gibi yumurta tembelliği olan kim varsa kimi gördüysem kimi okuduysam doktorları kullanmış bende neden kullanmıyor acaba doktorum diye buradaki arkadaşlara sordum sadece. Teşekkür ederim yorumumuz için

Zor valla bizimkilerde konuşuyor iki taraflı görümcem adet oldun mu diye sorup duruyor seni çok iyi anlıyorum canım biz de düşünmüyoruz diyoruz ama her hamile haberi gelince içim acıyor bi bebek görsem yüreğim yanıyor.. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah. .

Amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…