Yardımcı Olun Lütfen :(

Yazıyorum özelden...

o zaman bu doktor gerçekten mantıklı biri bütün kontroller yapılmış takibe gerek görmemişse eğer gerçekten bir problem yok sadece oluruna bırakmak gerekiyor demkki. zaten her şey mükemmel olduğunda dahi ayda hamile kalmak %20 gibi düşük bir oran bence daha fazla kendinizi strese sokmadan oluruna bırakarak devam etmek en mantıklısı. bence hemen bi ovulasyon testi edinin kendi yumurtlamanızı takip ederek eşinizi de yormadan çalışmalara devam edin =)

Annenize katılıyorum Bu kadar aceleci davranmayın, doğal yollarla olma ihtimali varsa böyle olması daha iyi değil mi? Sabredin bakalım bir kaç ay daha, sonrasında olmazsa düşünürsünüz alternatiflerini.

Bakalım Allah tan hayırlısı 2 ay gelmeyin normal yaşantınıza devam edin mayıs ayında adet görürsen haber ver mutlaka o zaman devam ederiz dedi

Nerde keşke akşama kalmasa keşke ikimizde çalışıyoruz akşam 7 de eve varıyoruz

Öyle gözüküyor ovulasyon testi alacağım doktor 2 ay görüşmeyelim dedi kendi başımın çaresine bakmak zorundayım yumurtalama günlerini tespit edeyim

henüz 6 ay olduğu için doktor pek önemsememiş ilaç falan vermemiş bence, başka doktora git 1 yıılı geçti bebek istiyoruz de

Merhabalar;
1 seneyi geçmemiş zaten denemeleriniz.Çoğu doktor bir sene sonra iğne ilaç vs. ile tedaviye başlıyor canım.
Sabır ve gün aşırı ilişki.

Allah yardımcımız olsun herkesin hepimizin inşallah çocuk işi ne kadar zormuş hiç böyle tahmin etmemiştim ben

Doktorum eşimden de sperm testi istedi cmt günü verdik test sonucunu gayet normal eşiminde test sonucu şükürler olsun

Senin de yumurtalama problemin yoksa, biraz akışına bırakın hiç boşuna vücuduna hormon yüklemesi yapmanın lüzumu
yok ..
Stres de hep bebek sahibi olmaya engel ..

Senin de yumurtalama problemin yoksa, biraz akışına bırakın hiç boşuna vücuduna hormon yüklemesi yapmanın lüzumu
yok ..
Stres de hep bebek sahibi olmaya engel ..

Evet duydum stres de engelmiş gerçekten Allah tan hayırlısını versin Rabbim hayırlısıysa evlat sahibi olmamı nasip etsin Allah ım bana ve benim gibi isteyen herkesi evlat sahibi olmayı nasip etsin Rabb im

Evet duydum stres de engelmiş gerçekten Allah tan hayırlısını versin Rabbim hayırlısıysa evlat sahibi olmamı nasip etsin Allah ım bana ve benim gibi isteyen herkesi evlat sahibi olmayı nasip etsin Rabb im

İnşallah canım Allah isteyen herkese, hayırlı bir şekilde sağlıkla, mutlulukla nasip etsin evlat sahibi olmayı ..
Allah Bu yolda aratmasın .

Yumurtlama günlerini belirlemek için hem ovülasyon testi hem ateş ölçme yöntemini kullanıyorum.
Tavsiye ederim.
Ben de bu ay kaç tane yöntem denedim ama yine olmadı. Zamanı var demek ki.
Yumurtanız kendiliğinden büyüyüp çatlıyorsa zaten ek bir tedaviye hiç gerek yok.
Bence stres çok etkiliyor. Rahat olmaya çalışın.
Aslında doktorunuz o kadar haklı ki. Belli bir süre sonra ilişki, sadece bebek için olmaya başlıyor ve iş anlaşması şeklini alıyor. Akışına bırakmak en mantıklısı. En azından 1 yıl dolana kadar.

Doktorunu çok beğendim. Benimki yumurta takibi falan yapmadan hemen aşılama dedi, ağzından kerpetenle laf alıyordum. O aşılama deyince ben klomen dedim. Öyle verdi. Ne gel dedi ne bir şey yap dedi. Sinir kadın.
Tövbe bir daha da ona gitmem. Benim doktorlarım niye beni takip etmiyor ya

Doktorum da öyle söyledi geçen ay takip ettik muayene ile ilaç vermedik hiç bir şekilde bu şekilde bile yumurtan gelişti olgunlaştı durduk yere vücuduna neden ilaç takviyesi yapalım ki dedi şuan için normal yolla gebe kalabilme potansiyeline sahipsiniz dedi bize, mayıs ayında regli görürseniz haber verin başka yönteme geçeriz o zaman şimdilik akışına bırakın hayatınızı yaşayın bunun yanında biraz kilo ver ve gün aşırı ilişkileriniz olsun dedi 7-8 kılo fazlam var bu arada haklısınız stres çok etkiliyor farkındayım Allah yardımcım olsun

Nerdesin istanbul da mısın doktorumu tavsiye edebilirim ben de sana Bilgece cim

Adetinin 12-14-16 günleri dediniz ya ben mesela 5 şubatta adetim başladı 5 şubatıda sayacağım değil mi gün olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…