Yardımcı Olun Lütfen :(

Canımcım bu doktorum benim 2 inci doktorum ilk gittiğim doktor dan hiç memnun kalmadım çok yakın bir arkadaşım var o tavsiye etmişti onun tavsiyesi ile gittim gerçekten memnun kaldım gittiğim ay hemen takip e aldı ilişki günlerini söyledi olmadı bu ay reglim oldu haber verdim muayene ettim hiç bir sorun yok ilaçsız şekilde yumurtan da geliişiyor dedi 2 ay görüşmeyelim dedi koca 2 ay ya herkes soruyor eşimin tarafı yani çocuk çocuk diye iyice strese giriyorum off lilyane gerçekten dert sahibi oldum yemin ederim ki :cry: senin tavsiye ettiğin hangi doktor canım ona giderim belki de bilmiyorum ki hiç sağlıklı düşünemiyorum artık :KK43:
Yazıyorum özelden...

Canım ben bu doktorumdan önce başka doktora gittim ondan hiç memnun kalmadım bana doğum kontrol hapı verdi yolladı şuan gittiğim doktor ilk doktorumun aksine gayet mantıklı bilinçli bir doktor bana doğum kontrol hapı verip yollamadı direk takip e aldı ilk ay tutmadı regli oldum haber verdim muayene etti beni cmt günü bana söylediği geçen ay takibimizde sana ilaç vermedik iğne yapmadık kendiliğinden yumurtan olgunlaştı dedi sana durduk yere ilaç veya iğne vermek istemiyorum 2 ay görüşmeyelim kendi hayatınıza devam edin gün aşırı ilişkiniz olsun birazda kilo ver dedi 7-8 kılo fazlam var bu arada :KK43: eşimden de sprem testi istedi cmt günü ona da baktı onunda sonuçları iyi çıktı
o zaman bu doktor gerçekten mantıklı biri bütün kontroller yapılmış takibe gerek görmemişse eğer gerçekten bir problem yok sadece oluruna bırakmak gerekiyor demkki. zaten her şey mükemmel olduğunda dahi ayda hamile kalmak %20 gibi düşük bir oran bence daha fazla kendinizi strese sokmadan oluruna bırakarak devam etmek en mantıklısı. bence hemen bi ovulasyon testi edinin kendi yumurtlamanızı takip ederek eşinizi de yormadan çalışmalara devam edin =)

Annenize katılıyorum HoppaBu kadar aceleci davranmayın, doğal yollarla olma ihtimali varsa böyle olması daha iyi değil mi? Sabredin bakalım bir kaç ay daha, sonrasında olmazsa düşünürsünüz alternatiflerini.

Bakalım Allah tan hayırlısı 2 ay gelmeyin normal yaşantınıza devam edin mayıs ayında adet görürsen haber ver mutlaka o zaman devam ederiz dedi

eee kendin söylüyorsun cinsel hayatımız aktf değil diye.doktor buna ne yapsın.iğne neden versin yumurtaların gelişiyor ve çatlıyorsa.ayrıca adetinin 12-14-16. günlerinde birlikte olmaya çalışın hatta akşama kalmasın 16.00-18.00 saatlari arasında olabilirse iyi olur.

Nerde keşke akşama kalmasa keşke :KK43: ikimizde çalışıyoruz akşam 7 de eve varıyoruz

o zaman bu doktor gerçekten mantıklı biri bütün kontroller yapılmış takibe gerek görmemişse eğer gerçekten bir problem yok sadece oluruna bırakmak gerekiyor demkki. zaten her şey mükemmel olduğunda dahi ayda hamile kalmak %20 gibi düşük bir oran bence daha fazla kendinizi strese sokmadan oluruna bırakarak devam etmek en mantıklısı. bence hemen bi ovulasyon testi edinin kendi yumurtlamanızı takip ederek eşinizi de yormadan çalışmalara devam edin =)

Öyle gözüküyor ovulasyon testi alacağım doktor 2 ay görüşmeyelim dedi kendi başımın çaresine bakmak zorundayım yumurtalama günlerini tespit edeyim :KK43:

henüz 6 ay olduğu için doktor pek önemsememiş ilaç falan vermemiş bence, başka doktora git 1 yıılı geçti bebek istiyoruz de

Doktorum eşimden de sperm testi istedi cmt günü verdik test sonucunu gayet normal eşiminde test sonucu şükürler olsun :KK51:

Senin de yumurtalama problemin yoksa, biraz akışına bırakın hiç boşuna vücuduna hormon yüklemesi yapmanın lüzumu
yok ..
Stres de hep bebek sahibi olmaya engel ..

Senin de yumurtalama problemin yoksa, biraz akışına bırakın hiç boşuna vücuduna hormon yüklemesi yapmanın lüzumu
yok ..
Stres de hep bebek sahibi olmaya engel ..

Evet duydum stres de engelmiş gerçekten Allah tan hayırlısını versin Rabbim hayırlısıysa evlat sahibi olmamı nasip etsin Allah ım bana ve benim gibi isteyen herkesi evlat sahibi olmayı nasip etsin Rabb im:KK51:

Evet duydum stres de engelmiş gerçekten Allah tan hayırlısını versin Rabbim hayırlısıysa evlat sahibi olmamı nasip etsin Allah ım bana ve benim gibi isteyen herkesi evlat sahibi olmayı nasip etsin Rabb im:KK51:

İnşallah canım Allah isteyen herkese, hayırlı bir şekilde sağlıkla, mutlulukla nasip etsin evlat sahibi olmayı ..
Allah Bu yolda aratmasın .

Yumurtlama günlerini belirlemek için hem ovülasyon testi hem ateş ölçme yöntemini kullanıyorum.
Tavsiye ederim.
Ben de bu ay kaç tane yöntem denedim ama yine olmadı. Zamanı var demek ki.
Yumurtanız kendiliğinden büyüyüp çatlıyorsa zaten ek bir tedaviye hiç gerek yok.
Bence stres çok etkiliyor. Rahat olmaya çalışın.
Aslında doktorunuz o kadar haklı ki. Belli bir süre sonra ilişki, sadece bebek için olmaya başlıyor ve iş anlaşması şeklini alıyor. Akışına bırakmak en mantıklısı. En azından 1 yıl dolana kadar.

Günaydınlar kızlar, önceki konumu bilenler bilir diyerek klişe bir giriş yapmak istiyorum :KK51:

Çocuk sahibi olmak istiyoruz 6 aydır ilk 3-4 ay kendiliğinden olmayınca doktora gittim sağ yumurtalığında tembellik görüyorum dedi doktorum bu arada doktorumdan gayet memnunum doğrusunu söylemek gerekirse beni ve eşimi aydınlatıcı cevaplar vererek bilgilendirdi bu konuda, kendisi beni geçen ay yani ocak ayında takibe aldı sık sık muayene ederek yumurta gelişimimi ölçtü sonunda yeterli büyüklüğe geldiğinde yumurtam ilişki günlerimizi söyledi ve söylediği günlerde ilişki oldu fakat 5 şubatta çok çok açık pembe ve bir iki damla kahverengi akıntım geldi internetten araştırdım bu akıntı yerleşme kanamasına çıkıyordu umutlandım kimseyle paylaşmadım eşimle bile umutlanmasın o da diyerek o gün gece yatmaya hazırlanırken yine de bir ped takıyım belki regl olurum diye düşündüm sabah uyandım kanamam başlamış doktoruma haber verdim konuştum kendisi beni görmek istediğini söyledi cmt gününe randevu verdi eşim ile birlikte gittik muayene etti beni herşey yolunda gözüküyor iki ay görüşmeyelim normal hayatınızı yaşamaya devam edin mayıs ayına kadar derdi mayıs ayında regli görürseniz haber verin tekrardan çağıracağım dedi, benim aklıma takılan ve bana dert olan sorun ise neden beni buradaki diğer arkadaşlar gibi bir çatlatma iğnesi bir klomen kullandırtmıyor her şey normal, normal yaşantınıza devam edin gün aşırı ilişkiniz olsun yeterli dedi, dayanamayıp kendisine de sordum hocam gördüğüm kadarıyla benim gibi tembellik olan kadınlarda doktorları klomen çatlatma iğnesi yapıyorlar dedim yani siz niye gerek duymadınıza getirdim size gerek yok biz doktorlar olarak ilaç pek tavsiye etmiyoruz ama isterseniz kullanabilirsiniz dedi kesti attı bende bir şey diyemedim daha fazla :KK43:

Lütfen yardımcı olun arkadaşlar düşünmekten gerçekten artık bezdim sıkıldım :KK43: gün aşırı ilişki diyor koca bir ay eşim inanılmaz yoğun çalışıyor akşam 10 dedin mi adam yorgunluktan koltukta sızıyor hoş doktordan çıktıktan sonra eşimle ikimiz konuştuk yorgunluk felan olmayacak bu dönemler hayatımızda diye söz verdik, ama aklıma takılıyor neden bu adam bana ilaç yada iğne yapmadı :cry:

Doktorunu çok beğendim. Benimki yumurta takibi falan yapmadan hemen aşılama dedi, ağzından kerpetenle laf alıyordum. O aşılama deyince ben klomen dedim. Öyle verdi. Ne gel dedi ne bir şey yap dedi. Sinir kadın.
Tövbe bir daha da ona gitmem. Benim doktorlarım niye beni takip etmiyor ya :mad::mad:

Yumurtlama günlerini belirlemek için hem ovülasyon testi hem ateş ölçme yöntemini kullanıyorum.
Tavsiye ederim.
Ben de bu ay kaç tane yöntem denedim ama yine olmadı. Zamanı var demek ki.
Yumurtanız kendiliğinden büyüyüp çatlıyorsa zaten ek bir tedaviye hiç gerek yok.
Bence stres çok etkiliyor. Rahat olmaya çalışın.
Aslında doktorunuz o kadar haklı ki. Belli bir süre sonra ilişki, sadece bebek için olmaya başlıyor ve iş anlaşması şeklini alıyor. Akışına bırakmak en mantıklısı. En azından 1 yıl dolana kadar.

Doktorum da öyle söyledi geçen ay takip ettik muayene ile ilaç vermedik hiç bir şekilde bu şekilde bile yumurtan gelişti olgunlaştı durduk yere vücuduna neden ilaç takviyesi yapalım ki dedi şuan için normal yolla gebe kalabilme potansiyeline sahipsiniz dedi bize, mayıs ayında regli görürseniz haber verin başka yönteme geçeriz o zaman şimdilik akışına bırakın hayatınızı yaşayın bunun yanında biraz kilo ver ve gün aşırı ilişkileriniz olsun dedi 7-8 kılo fazlam var :KK43: bu arada haklısınız stres çok etkiliyor farkındayım :KK43: Allah yardımcım olsun :KK51:

Doktorunu çok beğendim. Benimki yumurta takibi falan yapmadan hemen aşılama dedi, ağzından kerpetenle laf alıyordum. O aşılama deyince ben klomen dedim. Öyle verdi. Ne gel dedi ne bir şey yap dedi. Sinir kadın.
Tövbe bir daha da ona gitmem. Benim doktorlarım niye beni takip etmiyor ya :mad::mad:

Nerdesin istanbul da mısın doktorumu tavsiye edebilirim ben de sana Bilgece cim :KK14:

eee kendin söylüyorsun cinsel hayatımız aktf değil diye.doktor buna ne yapsın.iğne neden versin yumurtaların gelişiyor ve çatlıyorsa.ayrıca adetinin 12-14-16. günlerinde birlikte olmaya çalışın hatta akşama kalmasın 16.00-18.00 saatlari arasında olabilirse iyi olur.

Adetinin 12-14-16 günleri dediniz ya ben mesela 5 şubatta adetim başladı 5 şubatıda sayacağım değil mi gün olarak :KK17:

X