• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olun lütfen

parpalica

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
116
77
298
arkadaşlar benimde elimde çok güzel ikinci el kıyafetlerim var ama nasıl satacağımı bilmiyorum siz nereye ödüyorsunuz nasıl oluyor anlatırsanız çok sevinirim.

benım alışverıs yaptıgım kızların ptt hesabı var, kapıda odemelı yolluyorlar. bazılarıda iban numarasını verıyor, alıcı once parayı yatırıyor, satan kişide kargoya verıyor sattıgını. bence ptt hesabı actır. en temizi...
tabi buraya da resımlerını koymayı ıhmal etme :)

Son düzenleme:
benım alışverıs yaptıgım kızların ptt hesabı var, kapıda odemelı yolluyorlar. bazılarıda iban numarasını verıyor, alıcı once parayı yatırıyor, satan kişide kargoya verıyor sattıgını. bence ptt hesabı actır. en temizi...
tabi buraya da resımlerını koymayı ıhmal etme :)

kapıda ödemeli veriliyor..sonrası ben hep sorun yaşadım valla ne zman ptt ye gitsem posta çeki nosu sayfasına yani hesap numarasını girerken sistemde hata veriyor.sonra tc noyu istiyor görevli kapıda ödeme için.ama o da havale yapıyo havale yaparken maksimum 100 tl ye kadar yatırıldığında 2,5 3 t kesiyor. fakat çok uygun fiyatli 3 e 5e 10 a ürün sattığınızda hesabınıza yatırılan paradan kesiyorlar .elinize bişey kalmıyo cüzi miktarlara ürün sattığınızda ve kapıda havale yöntemiyle ödeme olduğu için.postaneden buyüzden problem yaşanıyor.100 tl de 2,5 3 tl bişey değil ama 10 tl bişey sattıysanz bence önemli elinize bişey geçmiyor neredeyse...

kapıda ödemeli veriliyor..sonrası ben hep sorun yaşadım valla ne zman ptt ye gitsem posta çeki nosu sayfasına yani hesap numarasını girerken sistemde hata veriyor.sonra tc noyu istiyor görevli kapıda ödeme için.ama o da havale yapıyo havale yaparken maksimum 100 tl ye kadar yatırıldığında 2,5 3 t kesiyor. fakat çok uygun fiyatli 3 e 5e 10 a ürün sattığınızda hesabınıza yatırılan paradan kesiyorlar .elinize bişey kalmıyo cüzi miktarlara ürün sattığınızda ve kapıda havale yöntemiyle ödeme olduğu için.postaneden buyüzden problem yaşanıyor.100 tl de 2,5 3 tl bişey değil ama 10 tl bişey sattıysanz bence önemli elinize bişey geçmiyor neredeyse...

hıııı :44: bak bilmiyordum bunu...

hıııı :44: bak bilmiyordum bunu...

ewet canım ve buna çözüm bulmak lazım postaneye ne zman gitsem böle oldu.burdada zaten çok pahalı bişey satılmıyo bi de elimize geçenden 3-5 kesilince elimize bişey kalmıo en sağlamı ya takas ya da banka hesabına yatırılcak ama ondan da para kesiyolar fakat ptt de daha fazla kesiyormuş görevli söledi bugün..iyi bi yöntem bulmak lazım.

Back