• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olun lütfen :/

yrdm0311

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
15
0
16
Antalya
normalde 24ocak adet olmam gerekiyordu fakat olmadım ve 25in de nişanlımla yüzeysel bişeyler yaşadık tam birleşme olmadı fakat sperm gelmiş olabilir bundan emin değilim ..ve sonrasında da adetim gelmedi şuan adetim 8 gün gecikti yani ilişkiden sonra 7 gün geçti.ilişkiden sonra 7.gün kan testi yaptırdım ve hcg değeri 1.15 çıktı .test için erken olduğunu duydum burda yazılanlardan ve yumurtlama döneminde olmadığım için hamileliğin olmasının çok düşük olduğu söyleniyor. sizce öyle mi.. stres korkuya bağlı bi geç kalma mı yoksa hamilelik söz konusu mudur sizce... şuan ne yapmam gerekir zor durumdayım yardımcı olursanız svinirim :/

ilişkiden 7gün sonra yaptırdım ve 1.15 çıktı.ama bu olay tam adet dönemime denk geldiği için pek anlamadım .sonuçta o an ilişkiden sonra hemen hamile olmuyorsun ve hamile olunca adet kesilmesi gerekmiyor mu ...ama benm 1 gün gecikmişti sonra bu olay oldu ve sonra da hiç gelmedi ...

ilişkim adet dönemimde oldu yani 24ünde olmam gerekirken olmadı ve 25inde sürtünme yoluyla ilişkim oldu..ve adetm 9 gün geçt daha gelmedi oyüzden anlamıyorum durumum ne.1 hafta sonra kan testi yaptırdım 1.15 çıktı negatif.kantesti sonucu için yeterli bi zaman mı bu .yada 9 10 günde idrar yada kan testi yoluyla kesin sonuç alabilir miyim .. :/

Ben şuanda sekiz aylık hamilerim canım eczaneden yapılan test ile hamile olduğumu öğrendim ilk gebeliğim fazla bilgim yok ama inşallah hamile değilsindir iyi bi kadın doğumcuyla görüş kendini riske atma bide yüzseler demisin nişanlın içine girmediyse bi sorun yoktur herhalde

sen ilişkiden ne kadar süre sonra öğrendin canım .genelde ilişkiden 12 gün sonra yada adet gecikmesi olunca baktırın kesin sonuç olur diyolar fakat benm zaten adet dönemimde olduğu için diğer adeti beklemem gerekiyor gibi bi durum mu var. ozamanda geç olabilir yani...sen ne zaman öğrendin canım peki.. fiyatları ne kadar buarada

4 gün sonra 12. gün falan olacak ozamanda test yaptırayım halen negatif çıkıpta adet görmezsem ozaman mı gideym kadın doğuma ????
yoksa hemen gitsem bi teşhis koyabilirler mi...bende hiçbir belirti yok hamilelikle ilgili hatta hcg düşük çıkınca bian ümitlenmiştim fakat halen adet olamadım ..ben hamile olabileceğime inanmıyorumda millet okadar uğraşırken benm çok zor görünüyor ..peki özelde muayene ücretleri ne kadar olur biliyo musunuz

30 lirayada yer var canım 100 lirayada sen bir an önce git bi kadın doğumcuyla görüş hamilelik belirtisine bakma ben sekiz aydan beri ya bir ya ikilere midem bulanmıştır sen işini garantiye al her bünye herseyi farklı tepki verir çünkü

önümüzdeki salı yada çarşamba tekrar kan testi yaptırcam .artık 12 13 gün geçmiş olacak kesin sonuç alabiliirm .halen negatifse kadın doğumcuya mı gideyim kadın hastalıklarına mı ????
inşallah hamile değilimdir zaten öyle bi durum olacağını hiç düşünmüyorum..

normalde 24ocak adet olmam gerekiyordu fakat olmadım ve 25in de nişanlımla yüzeysel bişeyler yaşadık tam birleşme olmadı fakat sperm gelmiş olabilir bundan emin değilim ..ve sonrasında da adetim gelmedi şuan adetim 8 gün gecikti yani ilişkiden sonra 7 gün geçti.ilişkiden sonra 7.gün kan testi yaptırdım ve hcg değeri 1.15 çıktı .test için erken olduğunu duydum burda yazılanlardan ve yumurtlama döneminde olmadığım için hamileliğin olmasının çok düşük olduğu söyleniyor. sizce öyle mi.. stres korkuya bağlı bi geç kalma mı yoksa hamilelik söz konusu mudur sizce... şuan ne yapmam gerekir zor durumdayım yardımcı olursanız svinirim :/

hamile olman çok düşük bir ihtimal bence strestendir

perşembeye aldım randevu gidicem tekrar test yaptırıp..adet olacakmışım gibi şiştim ve ağrı var şeyimde resmen .olamadıkça kötü oldum ..sanmıyorum hamilelik olsun ama bi sorun var yani..iyi sonuçları yazarım size inş :/ eczneden alınanların pek güvenilir olmadığını duydum o yüzden yapmadım .hem braz gün geçerse daha kesiin sonuç olur diye 2 hafta olsun diye bekliyorum

Back