canım valla yangını körüklemek istemem ama seninde dediğin gibi 10 gün kalmış şurda bundan sonra soru çözmekten başka yapacağın bişey yok fazla...
şimdi çalışmaya başlasan bile 10 güne kadar 6 şar üniteden ancak 2 dersi zor bitirirsin...o yüzden şuan geç kaldım diye yakınmak yerine hemen toparlan ve aöf nin kitabındaki ünite sonlarında özetler var..o özetleri okuyup hemen ardından her özetin ardından sorularını çöz..çıkmış sorulara çalış....bundan başka pek zamanın yok...
ama benim asıl takıldığım nokta kendini neden ezik hissediyorsun...
aöf yi neden küçümsüyorsun...benim birçok tanıdığım kişi şuan aöf den mezun oldu ve hepsi iş güç sahibi oldu..kimisi okul öncesi öğretmeni oldu, kimisi bankada çalışıyor...kimisi özel sektörde dış ticarette...
aöf yi sen daha en başından küçümsersen ailenin seni küçümsemesine fırsat vermiş olrsun...
onların küçümsemesine inat, sen hırsla azimle çalışıp derslerini geçip, mezun olup karşılarına çıkman lazım...
sen böyle ders çalışmazsan şevkin kırık ezik hissedersen ailen daha çok şunun bunun kızını över....
ben aöf okuyorum ve bundan gurur duyuyorum...evliyim bak çoluk çocuk sahibiyim evim eşim sorumluluklarım birsürü yüküm var üzerimde...
bu haldeyken bile en küçük bir fırsatı bile değerlendirip ders çalışıyorum....
senin gibi ezik hissetmiyorum aksine daha hırsla çalışıyorum...
örgün okuyamamışsın, aöf desin ve bunu da suistimal ediyorsun...
sen bilirsin...unutma hayatını çukura çakiyorsun çok pişman olursun....şuan oturup inatla çalışman lazım...