Yardimci olun lütfen. :)

TorneRose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
160
1
0
- Yurtdışı
Merhaba kizlar.

Söz yüzügü, nisan yüzügü, tektas yüzükleri hakkinda beni bilgilendirebilecek birileri var mi????
Söz yüzügü birtek kiza mi takilir? Evde söz yaparken kurdela kesilmez mi? Yani hem kiza hemde erkege yüzük takilmaz mi?
Tektas yüzügü takanlar var, yani alyansin yanina. Tektas nezaman verilir? Hediye olarak mi veriliyor? Yani sözde alyans takarken, söz kesilirken mi veriliyor tektas pirlanta?

Lütfen yardimci olun. Ailem bu konulari pek fazla bilmiyor. Erkek arkadasim ile kafalarimiz coook karisik...

söz yüzüğü ile nişan yüzüğü ayrıdır söz yüzüğü daha ince olur gerçi zevke kalmış ama nişan yüzüğü kadar ağır abartı olmaz hem kıza hem erkeğe takılır kurdelede kesilir :) genelde tek taş yüzükte sözde takılır sözde tek taş takılmazsa nişanda takılır nişanda başka alyans alınır bu yüzüklerde daha kalın olur evlendiğinde de aynı yüzük sol ele geçer tabi yine isteyenler yüzüklerini değiştirirler benim bildiklerim bunlar hayırlı uğurlu olsun ALLAH tamamına erdirsin inşallah :)

söz yüzüğü incedir fiyatı uygundur canım erkekte kızda sözde takarlar yanına kıza tek taş takar erkek genelde öyle oluyor nişanda söz yüzükleri çıkarılır birdaha kullanılmaz nişan yüzükleri kalın ve pahalı olur onlar takılır

söz yüzüklerini saklayın benim eşim nişan yüzüğünü kaybetti evlendikten sonra alyansını yani bende kilo aldım dar geliyor şimdi mesela sözleri kullanıyoruz :))

bide 5 taş var mesela onuda bana bayramda taktılar birde bayramlarda bilezik falan takılır yageline bizim 4 bayram geçtiği için eşim kolyeydi yüzüktü :) aldı sağolsun tabi ben o 5 taşada sahip çıkamayarak kaybettim

Son düzenleme:
Söz yüzüğü ince olup genelde gümüşten seçilir. Benim tektaşım vardı eşime de ince bir gümüş yüzük almıştık. İstemede sözüm oldu. Kurdele kestik.

Sonra nişanda alyanslarımızı taktık duayla.

Bu topik banada çok yardımcı oldu. Söz de ne takacağız diye düşünüyorduk. Henüz evlenme teklifi yok, tek taş da yok. Genelde sözde geline tek taş takılıyormuş, ama ben sevgiliminde yüzük takmasını istiyorum. Her ikimiz içinde ince gümüş söz yüzüğü fikrini onada sunacağım. Hem ikimizde aynı yüzüğü takmış oluruz hemde onunda sözlü olduğu belli olur

söz yüzükleri hep altın satılır benim bildiğim ilk defa gümüş olduğunu duydum sadece erkeklerde günah diye gümüş takanlar olabılıyor nişan yüzüğünüde

canım tek taş söz yüzüğünün yanında kıza takılır

tek taşın hep evlilik teklifinde takılmasını istemiştim, ama zaten evlenicez düşüncesiyle bir ilişkimiz olduğu için direk söz moduna girdik. açıkcası söze geldiklerinde tek taş takmaları içimden gelmiyor sanki evlilik teklifinde takılmayan tek taşın anlamı yokmuş gibi :/ sözden sonrada olsa bir evlilik teklifi olucak bunu biliyorum söze kadar teklifin gelmemesi ise benimkinin iş dolayısıyla burda olmaması. buraya geldiğinde aileside gelicek ve isteme olcak. erkek arkadaşım zaten gümüş takıcak, bende pek takılmıyorum altın olsun gümüş olsun diye. benimkide gümüş olsa olur, nişanda alyansı altın alırız dedim ama bu tabi benim düşüncem

ama aynı zamanda tek taş haricinde söz yüzüğü takılıyor değil mi? bazı arkadaşlarımın fotoğraflarına baktım, sadece sözde tek taş takmışlar nişanda alyans.

Son düzenleme:
tatlım benım sozum nısanımdan bıgun önce oldu ıstemeden once takıldı soz yuzugunude tektas taktık, ertesı gunde nısanım vardı akyansımızı taktık hepsı bu evlenınce yuzuk yer degısır sadece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…