18 ocakta; erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve prezeratif kullandı ve prezeratif hiçbirşekilde yırtılmadı. Temizliğede dikkat ettik ve acemi olduğumuzdan dolayı, ilişki sonrasında ertesi günü hapı içtim, fakat içtikten 1 dakika sonra kusturdu ertesi günü hapı içtikten hemen önce 1-2 bardak alkol tüketmiştim ve 2 bardak suyla ertesi günü hapını içtim Fakat ondan öncesinde; 11ocak ta regl oldum kanamam normalden biraz azdi
ve regl sürecim sanırsam 4 gün sürdü.
ve tam bitiş anında 18 ocakta erkek arkadaşımla birlikte oldum 23 ocakta birdaha kanamam oldu regl kanımın rengi kahverengiye yakın bir renkti. Şubat'ın 7sinde yine regl oldum hâlâ devam ediyo normal bir kanamam var.
Acaba bunlar ertesi günü hapınınmı etkisi veya hamilelik belirtisimi? Veya yanlış bir zamandamı sex yaptık Cevaplarsanız sevinirim
ve regl sürecim sanırsam 4 gün sürdü.
ve tam bitiş anında 18 ocakta erkek arkadaşımla birlikte oldum 23 ocakta birdaha kanamam oldu regl kanımın rengi kahverengiye yakın bir renkti. Şubat'ın 7sinde yine regl oldum hâlâ devam ediyo normal bir kanamam var.
Acaba bunlar ertesi günü hapınınmı etkisi veya hamilelik belirtisimi? Veya yanlış bir zamandamı sex yaptık Cevaplarsanız sevinirim