Yardımcı olun lütfen

Minsel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
5
2
1
26
Merhaba, benim adetim 3 gün gecikti ve 4. gün koyu kahverengi şeklinde, adet kanamasından çok çok daha az bir şekilde lekelenmem oluyor bugün 4. gün ve hala sürüyor. Karbonatla gebelik testi yaptım ve karbonat idrarın içinde köpüklendi ve pozitif olduğunu gösteriyor bu, hamile olabilir miyim acaba?

%70 doğru sonuç çıkıyormuş bu yöntemle. Hayatımda ilk kez duydum böyle bir şeyi bunca zaman boşa hamilelik testine para vermişim demek... Eczaneden bir test mi alıp baksanız acaba?

Gebelik testi aln

%70 doğru sonuç çıkıyormuş bu yöntemle. Hayatımda ilk kez duydum böyle bir şeyi bunca zaman boşa hamilelik testine para vermişim demek... Eczaneden bir test mi alıp baksanız acaba?
Alacaktım zaten fakat öyle lekelenmem olunca tereddüt ettim çok ondan almadım böyle Bi yapıyım dedim ona göre alıyım dedim sabahta ilk idrarımla bakıcam

İdrarınızı bir kavanoza yapın üzerine limon sıkın. Tortular dibe çökese hamile olabilirsin. Ben böyle öğrendim. Test alacak vakit değildi meraktan gecenin bir vakti. Doğru çıkmıştı

Yaa doktorlar bas bas bağırıyor oyle camasir suyuymus limonmus karbonatmis bos işler denk gelebilir ama doğru degil
Test alıp yapın boyle zahmetlere girmek yerine

Yaa doktorlar bas bas bağırıyor oyle camasir suyuymus limonmus karbonatmis bos işler denk gelebilir ama doğru degil
Test alıp yapın boyle zahmetlere girmek yerine
BEnde tuttu. Bu birazda işin makarası. Hamile kalınır göbekte alyans çevirilir yada yastığın altına makas konur cinsiyet için. Hiç yapmam inanmam diyen biriyim.

Test almak eğer pozitif çıkarsa da kan testi yaptırmak en doğrusu canım Bi kaç arkadaşım bu karbonatı yaptı fakat yanıldı

Gebelik testi alın. Negatif çıkması halinde gebelik şüphesi devam ederse testi tekrarlayın/kan tahlili yaptırın kadın doğum uzmanına görünün

Kızlar selam benimde öyle bir problemim var adetim bugün tam 8 gün gecikti . 3. Gün gecikmemde test yaptım negatifti üzüldüm tabiki çok ağladım ve dua ettim öğün şimdi 8 gün geçti sol kasığımda ufak ufak batmalar oluyor 1 tane testim var 10. Gün gecikmesi kesin sonuç verir dediler bende bekliyorum sizce var midir bişeyler

Olabilir canım, benim kahverengi akıntı geldiği için çok tereddüt ettim, sen 10.güne kadar bekle bence ya da hassas testler oluyor onlardan al yap sabah ilk idrarımla 99 doğru sonuç veriyor

Olabilir canım, benim kahverengi akıntı geldiği için çok tereddüt ettim, sen 10.güne kadar bekle bence ya da hassas testler oluyor onlardan al yap sabah ilk idrarımla 99 doğru sonuç veriyor
Normal çubuk test işte sokağa çıkamıyoruz biliyosun tam 10 gün olunca yapicam bakalım inşallah çifti görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…