Yardımcı olun lütfen

LadyNurr

Rabbi heb li mines Salihin ; Amin
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
4.034
14.126
208
Selamun aleyküm kızlar bundan 2 gün önce doktordaydım .. genel bi kontrol için gittim (adetime 10 gün vardı ) aizden akıl almak istedim bi kaç birşey hakkında kusurum olursa affola ..doktorum bir rahim kanseri için test yaptı ve her 6 ay tekrarlıyalım dedi 2 cisi ultrason yaptı yumurtalarıma rahmime baktı .. yumurtaların iyi durumda sağ taraftan yoğun çatlaman olmuş dedi rahme bakınca kalın rahmin var dedi bi an duraksadım kötü bişey mi dedim hayır tam tersine iyi bişey nasıl bi kuş ağaçlardan bir yuva kurarsa buda öyle bişey dedi bebeğin olası bir durumda tutunması açısından düşük riskini azaltma açısından dedi ( internetten okudumda buna iyi bişey yazmamışlar ama kafam karıştı endişelendim ) doktorum hatta olası bir hamilelik olabilir dedi ( ama sanmıyorum adet günğm yaklaştı gögüslerimde apğrılarım başladı ne bileyim mide bulantım felanda yok hamilelik yoksa rahim içini bışaltır adetle atar ve başka bi yumurtlamaya kendini hazırlar dedi ama ben internetten okudumda rAhim kalınlaşması için iyi bişey yazmamışlar kusuruma bakmayın uzun oldu

Kafan karışık.
Rahimin duvar kalınlığı doktorun dediği gibi kötü birşey değil ki. Sen internette yazılanlara ne bakıyorsun? Bilgi kirliliği, önüne gelen birşeyler uazıyor, ona bakarsan kırmızı bir kaşıntı kanser olabilir diyor internette, halbusamki sadece bir sinek ısırığıdır, anlatabildim mi? Yani her yazılana bakma, doktorun doğru söylüyor. Eğer tatmin olmadıysan verdiği cevaptan, başka doktora görünebilirsin.

Ya adet olacaksın ya hamilesin şu an o yüzden kalın rahim duvarı bir kaç güne görürsün ne olduğunu

Aslında çok haklısın doktorumda çok pimpiriklidir minicik bişeyde bissürür test ister felan ama ne bilim kafam karıştı okuduklarımla

Ya adet olacaksın ya hamilesin şu an o yüzden kalın rahim duvarı bir kaç güne görürsün ne olduğunu
Ya işte hamilelikte ne bilim bulantı kusma baş dönmesi olması gerekmiyomu bunların hiç biri bende yok biraz gögüs ağrım var oda adet olucam için diye düşünüyorum

Ya işte hamilelikte ne bilim bulantı kusma baş dönmesi olması gerekmiyomu bunların hiç biri bende yok biraz gögüs ağrım var oda adet olucam için diye düşünüyorum
Bende de bu belirtiler yoktu, hamile çıkmıştım.

Doktorun rahim kalınlığı normalden fazla demek istememiş rahim içi kalinligin normal olduğunu vurgulamış sadece yani sorun yok. Eğer normalden fazla kalın ya da ince olsaydı sorun olurdu

Doktorun rahim kalınlığı normalden fazla demek istememiş rahim içi kalinligin normal olduğunu vurgulamış sadece yani sorun yok. Eğer normalden fazla kalın ya da ince olsaydı sorun olurdu
Hmm anladım canım sağolun birazda olsun içim rahatladı internetten öyle değişik şeyler okuyunca kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…