yardimci olun lutfen ya

esprituel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
124
48
Sabah kahvaltisi sabah 7 bucuk
Bir yumurta omleti
1 yesil zeytin
2 dilim kepek ekmek
Yagsiz peynir yarim kase kuru olanlardan
Sekersiz cay
Cay kasiginin ucuyla tahin pekmez

Oglen 12.30
2 dilim kepek ekmek arasina bir ince dilim hindi salam maydanoz ve az yagsiz peynir

Arada saat 4 civari
Eti form limon lifli biskuvi 2 adet

Aksam yemegi saat 7.30
Suda haslanmis yagsiz dana etini azyagla domates biberle kavurdum bir tabak yedim
Yaninda ispanak sulu yemegi 2 yemek kasigi dolu
Yarim dilim kepek ekmek
Bir iki yemek kasigi corba

Sizce cokmu yorum yapin moralim bozuldu sanki cok yedim gibi nasil telafi ederim

bence listeniz cok saglikli.
ama dediginiz gibi birazcik fazla gibi yani bu listeyle kilonuzu cok rahat korursunuz ama kilo verir misiniz onu bilemem.
ben gune yarim litre ilik suyla baslarim,o cok ama cok istahimi keser.sonrasinda hafif bi kahvalti,aksama dogru 4gibi de yemegimi yerim gunu oyle bitiririm.aralarda kimi zaman kuru yemis yada elma yerim.
aksam yemegi saatinizi en azindan saat 6ya dogru cekin, 7.30 gec gibi.

bence cok hafif ben diyet yapmıyorum yapsamda ogleni cok iyi yerdim mesela siz az yemişsiniz benim gözümde

zaten kılomu korumak ıstıyorum fakat ben bazen oglen ogunu yemeyerek dondurma yıyorum sızce ne kadar dogru yapıyorum bılmıyorum

tabıkı normalde spor salonuna gıdıyordum haftada 3 kez 1 saatten fazla ama sınav haftasına gırdıgım ıcın abonelıgımı bıtırdım 2 haftadır gıtmıyorum hergun yuruyorum en az 1 saat ve relovvex dıye bı spor aletı var onla evde calısıyorum bırde amacım kılo vermek degıl onuda belırtmek ısterım kılomu korumak

Anladm canin
Yediklerin cok fazla degil cok yaziyosun ya o yuzden sana fazla gorunuyor

zaten kılomu korumak ıstıyorum fakat ben bazen oglen ogunu yemeyerek dondurma yıyorum sızce ne kadar dogru yapıyorum bılmıyorum

kilonuzu korursunuz bu ogunlerle merak etmeyin,gayet saglikli.
dondurmada o kadar kotu degil hem sut ihtiyacinizi da gidermis oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…