yardımcı olun lütfen :/ (uzun ilişki)

mutsuzkurabiye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
3
9
33
4 senedir birlikte olduğum bi sevgilim var,arada patlak veriyor bazı şeyler ya kaybetme korkusu gidiyor yada götü kalkıyor afedersiniz,bende ayrılıyorum.Ama ayrıldıktan sonra köpek oluyor içki içip ağlıyor dönmem için elinden geleni yapıyor ve ayrılsakta beraberriz gibi bir durum var 1 ay ayrı kalıyorsak konuşmadığımız hiç olmuyor.İkimizde 24 yaşındayız daha çok genciz ama bribirimizsizde olmuyor başka insanlarla da denedik tam ciddiye biniceği an ikimizinde tepkisi aynı ben başkasını seviyorum yapamam deyip iletişimi kesmek o insanlarla.Emin olduğum tek şey beni çok sevdiği.Ama bu durumda keybettikten sonrada mahvolduğu halde neden hala hatalar yapıyor güvenimi sarsıyor boş yere bunu anlamıyorum.Alışkanık olabilir kendini ilişkin olmaya zorlama diye de söyledim ama hayır ok seviyorum diyor hiç bitmiyicez biz diyor her şeyimsin diyor vs vs.Bende onu çok seviyorum ama neden böyle hatalar yapıp bi süre aramızı bozmak zorunda anlamıyorum.Yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:

dengesiz olduğundandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…