• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olun lütfen çok acil

zeynep 122123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2025
24
6
1
23
Merhabalar, adetim 7 gün gecikti döngümün 37. Günündeyim. 2 kere yarım saat arayla gebelik testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı. Bu arada gebeliğe dair hiç bir belirtim yok. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_323DCA3B-4FFD-4794-950C-BBBF905C622A.webp
    IMG_323DCA3B-4FFD-4794-950C-BBBF905C622A.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4692.webp
    IMG_4692.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 35
Merhabalar, adetim 7 gün gecikti döngümün 37. Günündeyim. 2 kere yarım saat arayla gebelik testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı. Bu arada gebeliğe dair hiç bir belirtim yok. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Testi yaptıktan sonra 5 dk içinde böyle çıktıysa gebesiniz hayırlı olsun🥳belirtiler kişiden kişiye değişiyor belirti olmaması çok da önemli değil yani yakın zamanda kan testi verin🥰🙏🏻

Belirtilere takılmayın, benim de yoktu başta. 6 haftalıkken başlıyor belirtiler ufak ufak. Yarın bir kan verin kesin sonuç alın bence.

Cok utanıyorum yazmaya ama en son 16 şubatta ilişki yaşadık ve gebelik oluşacak bir durum olmadı. Acaba stresten kaynaklı bir gecikme yaşıyor olabilir miyim ?

Eminim aslında ama gebelik testi ve adet gecikmesi beni şüphelendiriyor. Bu testlerin doğruluğu hakkında bilginiz var mı? Kimileri yanılttığını da söylüyor.

Hangi marka gebelik testi? Bu arada gayet koyu çizgi çıkmış. Gebelik oluşacak durum yok dediniz ama korundunuz mu ki?

Eminim aslında ama gebelik testi ve adet gecikmesi beni şüphelendiriyor. Bu testlerin doğruluğu hakkında bilginiz var mı? Kimileri yanılttığını da söylüyor.
Çok koyu çıkmış bide kaset test erken gebelikte yalancı pozitif oluyor genelde kaset testlerde de olabiliyo ama sizinki çok net kırmızı çıkmış

Cok utanıyorum yazmaya ama en son 16 şubatta ilişki yaşadık ve gebelik oluşacak bir durum olmadı. Acaba stresten kaynaklı bir gecikme yaşıyor olabilir miyim ?
Yani testiniz pozitif görünüyor. Ya tam korunamamışsınız ya da test sonucu yanlış. Her durumda kan testi size kesin cevabı verir.

Korunma yöntemi olmadığını biliyorum, evliyim bir çocuğum var ama şuan 2. Çocuk planı hiç yoktu. Fikirleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar :)

Back