yardımcı olun hamilelik geçirmiş hanımlar

veraa34

hayırla sağlıkla ömürle gel kızım..
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
796
448
31
Merhaba hanımlar hepinizin bayramını en içten dileklerim le kutluyorum. Şimdi konuma geliyim 18 haziranda adet oldum 23 haziranda bitti adetim ve şuan hala olmadım ağrım var iki uç gündür gelen giden yok :) rahim iltihabı olan arkadaşlar bilirler rahim spazmı oluyor vajinadan yukarı doğru keskin bir sancı ve göğüslerim normalde adetimde şişerdi hafifden ama şuan çamaşıra sığdıramıyorum feci bi hassasiyet var ve damarlanma oluyor geçen ay yumurtalık kistim ve rahim iltihabım için ilaç tedavisi gördüm ve bu ay ki adetim de hormon testi verecektim ama luan adetim geçti ve muallakda kaldım bir de siz hesaplarımsınız bana yardımcı olurumsunuz bu konuda. Daha önceki adet gununu bilmiyorum çünkü iki ay gibi bi sure adet olmadım ve yoğun kanama ile acile gittim kistimin patladığını söylediler.

normalde adet döngünüz 28 günde birse 30 gün olmuş yanii 2 gün gecikmiş haklısınız. idrar testi kesin olmasada kan testi kesin sonuç veriri şu an hamilelik şüphenizle ilgili. ama kist probleminizde olmuş ondan kaynaklı bir gecikme ihtimalide olabilir gibi.

O yüzden ümitlenmek istemiyorum 2 ay adet olamadım diye kan testi yaptırdım çıkması çok ümitlenmiştim kistimin 4,5 cm olmuş sora myralon ile tedaviye başlattı doktor doğum kontrol hapı o 8 tane vardı bitmesine benim kanamam başladı durmadın10 gun anormal bi kanama oldu kistim patlamış sora yuvarlak bi ilaç verdi doktorum doğum kontrol ilacı gibi gun gun ama doğum kontrol için uygun değil yazıyodu vel hasıl kelam şimdi tekrar gidip kan testi verip ümitlenip tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

doktorunuza bir kontrole gidin isterseniz. gecikme normal falan der belki yada belki ultrasonla bir kısa kontrol yapar.

Bence şu an kapılmak için erken daha otuz gün olmuş..en az dört beş güne daha ihtiyacın var malum bu mevsimde atabiliyor günler..

Bence şu an kapılmak için erken daha otuz gün olmuş..en az dört beş güne daha ihtiyacın var malum bu mevsimde atabiliyor günler..
Doğru sanırım işte daha önceki adet tarihim kesin olsa 28 gun mu 30 gun mu hesaplayamadım yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…