• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardımcı olun bana..;(

balsuratt

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
65
0
16
İstanbul
arkadaslar selam.ana saç rengim koyu kahve siyaha yakın bır renkken loreal 6.1 koyu küllü kumrala boyadım.doğal bi koyu kumral havası vermesi için fakat iğrenç bi şekilde kızılımsılık yaptı.küllü renk kızılımsı yapmazdı güyaaa.15 gün fln oldu dayanamıyorum artık.diplerdende kendi rengim çıkmaya basladı çok kötü görünüyo.şimdi ne yapmalıyım ben yardım edin bana. benim istediğim saç rengi loreal 6.1 koyu küllü kumralın kutusundaki rengin aynısıydı.acaba yine aynı boyayı kullansam saç rengin dahada mı açılır,dahadamı kızıllık olur...bir de koleston boyaları hep kutudakinden daha koyu çıkarmıs.ama kolestonda da koyu kumral var koyu küllü kumral yok bulamadım yani.küllü de olmazsa iyice kızılımsı olmaz mı saçlarım kolestonla yardımlarınızı beklyorum..kaslarım siyah olduğu için saç rengim çok açılmasın istiyorumda ondan kolestonu da düsündüm

Son düzenleme:
küllü renk isteyen arkadaşlar boyalarının içerisine bir miktar akos silver yada kül grisi ve akos mavi boya koyup kızıllık-turunculukları yok ediyorlar.sende dene istersen :34:

Back