merhaba.uzun zamandır burda açılan konuların yorumları takip ediyorum.ve çok hoşuma gidiyor.çeşitli konularda bilgi sahibi olmak için tecrübelerden yararlanmak ve kendine en uygun olanı içinden şseçip almak çok güzel ve pratik:)aslında yaşıma göre düzgün bir cilde sahibim.temizleyiciler haricinde kullandığım tek ürün nemlendirici.artık zamanı geldi başlamak istiyorum.cildime uygun güzel birürün seçip bundan sonraki hayatımda vazgeçilmezim olsun istiyorum.görüyorumki burda bu konuya hakim kişi çok.işte onların tecrübelerinden yararlanmak istiyroum.çünkü satıcılar satmak telaşında ürün temsilcileri ürün tanıtımı telaşında herkesin bir sebebi oluyor bir ürünü tavsiye etmek için.burdaki yaşanmışlık tecrübesi çok daha önemli:)hassa ve zaman zaman kuruya yakın bir cildim var.yüzümde çizgi elmacık kemiklerimin üzerinde göz çukuruna bağlantılı bir iki ince cizgi ve kaç ortasında bir iki ince cizgi var.biraz da güneş lekesi.ben bu zamana kadar cildimi hep yıkayarak temizledim ve vazgeçmeyi düşünmüyorum.suyu temizliğini seviyorum çünkü.ılık suyu ardındanda soğuk suyu severim.banyoda mutlaka kese yaparım tüm vücuduma.çok tavsiye ediyorum arkadaşlar.her yerinize yapın hafif hafif.acısın bırakın zamanla alışıyorsunuz.ve çıkarken bebe şampuanıyla yıkanıyorum.mükemmel.pamuk gibi oluyor.bazen özellikle yazın bebe yeğı kullanıyorum kurulanmadan sürüyorum vücuduma.banyadon çıkınca mutlakanemlendirici ve bazen bölgeme sıkılaştırıcı sürüyorum.ve vazgeçmediğim bir üründe göğüs bakım kremleri.avonu beğeniyorum bu konuda.yüzüme de kese yapıyorum.yüz için bu zamana kadar bi kaç çeşitli ürün kullandım ama açıkcası işte bu diyeceğim bir ürün olmadı.vazgeçmediğim tek şey dediğim gibi suyla yıkamak.ve çeşitli yıkama jelleri.ama son tecrübelerime göre benim gibi hassas tenler için yıkama jelleri zararlı olabiliyor.çünkü her ne kadar iyi bir ürün olsada içinde yıkamayı ve kir çıkarmayı sağlayan bazı kimyasal maddeler olmak zorunda işte onlar zaten hassas olan cildi dahada bir hassaslaştırıyor.ve bende bebe şampunıyla yapıyorum yüz ve makyaj temizliğimi.çok tavsiye ediyorum.mükemmel.ama bu günlük temizlik.yıkama jellerinizi haftada bi kullanın isterseniz.derin temizlik yapmak amacıyla.sonrasında tonik kullanıyorum.gül suyu bazen maden suyu bazende müstela(bebe ürünü oda)nın bir toniği var aslında tonik yerine kullanılan bir ürün onu kullanıyorum.ve ardından hafifi bir nemlendirici.nivea soft.ne kadar tüy yapar deselerde yüzümde ürün kullanımı nedeniyle oluşan tüm alerjiler sonrası hep bu ürün yatıştırdı cildimi.sanki su gibi içiyor cilt bu ürünü:)amaaaaa.... işte yaş artık kemale eriyor.güzel bir ürün seçip kullanmak istiyorum.burada sizlerin yadıkları arasında yapığım araştırmada olay ürünlerini seçtim.gitim aldımyıkama jeli toniği total serisinini gece kremi,göz kremi ve leke gidericisini aldım.ve gündüz içinse normal bir olay nemlendiricis aldım.kullanıyorum.6 günden sonra yüzümde özellikle göz altlarımda hafif şişmeler oldu sabah gözümü açamdım.sanıyorum bu reaksiyonu verdiren olay ürünlerinin kremleri değilde yıkama jeli.yine aynı noktaya geliyoruz yani.yıkama jelleri hassas tenlere dokunuyor.tekrar bebe şampuanına döndüm.fakat diğer ürünleri kullanmaya devam ediyorum.çok erken karar verip mızmızlık yapmak istemiyorum.takip halindeyim nasıl gelecek diye.şu andaki ön yargım ki bakın önyargı olduğunu kabul edyorum belki daha sonra farklı düşünebilirim şu andaki yargım sanırım bekte işte bu diyebileceğim bir ürün değil.zararı olmasada pek bi etkisi olmayacak sanki.yüzümde o ışığı göremedim:)ve yine takibe çıktım.araştırıyorum.dermokozmetik ürünlerin peşindeyim.şu anda iki ürün var dikkatimi çeken.fiyatları orta düzey pahalı değil.ikiside dermokoametik ürünlerden .biri LİRENE diğeri DERACİNE.ikisininde içeriği doğal olması nedeniyle dikkatimi çekti.ama baktım burda hiçbir yorum yok haklarında.bu ürünler hakkında yada daha farklı bir ürünle ilgili yorumunuz varsa lütfen şu problemi çözmeme yardımcı olun.BEN NE KULLANAYIM???şimdiden çoook teşekkür ederim.öpüldünüz:)