Yardimci olun bana kizlar

Elfurflm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
246
66
13
30
Kızlar 3 aydan beri korunmasız ilişki yaşıyoruz ama yinede bebek sahibi olamadık 5 yaşında kiizm var 3 aydan fazla oldu siprali cikarmisim ama olmuyor sizce erken mi daha

Kızlar 3 aydan beri korunmasız ilişki yaşıyoruz ama yinede bebek sahibi olamadık 5 yaşında kiizm var 3 aydan fazla oldu siprali cikarmisim ama olmuyor sizce erken mi daha
Erken canm daha . Bende aynı durumda saylrm. 3.5 yaşında oğlum var . İkinciyi istedik . Doktor 1 yıl korunmasız ilişki sonrasnda olmyrsa arastrrz dedi

Erken canm daha . Bende aynı durumda saylrm. 3.5 yaşında oğlum var . İkinciyi istedik . Doktor 1 yıl korunmasız ilişki sonrasnda olmyrsa arastrrz
Ya duydum öyle bende bi arkadaşım 6 aydan sonra hamile kaldı siprali çıkardıktan sonra da yinede sorayim dedim tesekur dderim

ben ne diyorum sen ne yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…