Y yayayaben Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2022 11 0 1 24 29 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi yayayaben #1 Arkadaşlar hat babamın üstüne ait ben kendi telefonumdan sms paketi alsam mesaj babama da gider mi hat benim telefonumda takılı ama babamın üstüne
Arkadaşlar hat babamın üstüne ait ben kendi telefonumdan sms paketi alsam mesaj babama da gider mi hat benim telefonumda takılı ama babamın üstüne
tatlicincap 🌸开花了。20.08.20 🐣 🌸 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Aralık 2019 4.306 17.104 258 29 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi yayayaben #2 yayayaben .!.: Arkadaşlar hat babamın üstüne ait ben kendi telefonumdan sms paketi alsam mesaj babama da gider mi hat benim telefonumda takılı ama babamın üstüne Genişletmek için tıkla... 2022’de SMS mi kaldi? Sanmam gidecegini, sadece aldiginiz numaraya gelir. Ama faturayi babaniz oduyorsa anlayabilir sanki.
yayayaben .!.: Arkadaşlar hat babamın üstüne ait ben kendi telefonumdan sms paketi alsam mesaj babama da gider mi hat benim telefonumda takılı ama babamın üstüne Genişletmek için tıkla... 2022’de SMS mi kaldi? Sanmam gidecegini, sadece aldiginiz numaraya gelir. Ama faturayi babaniz oduyorsa anlayabilir sanki.
Y yayayaben Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2022 11 0 1 24 29 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi yayayaben #3 tatlicincap .!.: 2022’de SMS mi kaldi? Sanmam gidecegini, sadece aldiginiz numaraya gelir. Ama faturayi babaniz oduyorsa anlayabilir sanki. Genişletmek için tıkla... Ekpaket olarak alacağım başka karttan fatura ayrı görür mü öyle? Mesaj gitmesin istiyorum
tatlicincap .!.: 2022’de SMS mi kaldi? Sanmam gidecegini, sadece aldiginiz numaraya gelir. Ama faturayi babaniz oduyorsa anlayabilir sanki. Genişletmek için tıkla... Ekpaket olarak alacağım başka karttan fatura ayrı görür mü öyle? Mesaj gitmesin istiyorum