Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar sorum.; kadın doğum uzmanına gidip genel bir kontrol adına muayene olmak istiyorum. Cinsel olarak faalim. Doktora evli olduğumu söylesem sistemden bekar olduğum anlaşılır mı yani görülür mu. Çünkü evliyim diyerek muayene olmak istiyorum.
Tabiki de bu konuyu söyleyebilecek özgüvene sahibim ve kimseyi ilgilendirmez ama küçük bir ilde yaşıyorum ve soyadımla taşınabilirim o nedenle bu sıkıntım . Gitmem de gerekiyor rahatsızlığımı doktorun tepkisi yüzünden ertelemek istemiyorum
Tabiki de bu konuyu söyleyebilecek özgüvene sahibim ve kimseyi ilgilendirmez ama küçük bir ilde yaşıyorum ve soyadımla taşınabilirim o nedenle bu sıkıntım . Gitmem de gerekiyor rahatsızlığımı doktorun tepkisi yüzünden ertelemek istemiyorum
Özgüvenle ilgili demek istemedim aslinda yani doktor evlimisin bekar misin diye sormaz ki. Atıyorum polikistik over rahatsizligim var vajinal ultrasonla muayene etmenizi istiyorum nokta. Doktor sana aaa evli degilsin bakmam diyemez ki.
Özgüvenle ilgili demek istemedim aslinda yani doktor evlimisin bekar misin diye sormaz ki. Atıyorum polikistik over rahatsizligim var vajinal ultrasonla muayene etmenizi istiyorum nokta. Doktor sana aaa evli degilsin bakmam diyemez ki.