Fikirlerinizi bekliyorum. Ben 21 yaşında ünv öğrencisiyim, ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum. Ben çocuklar konusunda çok hassasım ve onlara yardım etmek onlarla vakit geçirmek istiyorum. Özellikle lösemili ve çocuk esirgeme kurumunda olan kardeşlerim için yardım etmek istiyorum. Maddi yardımdan çok onlara manevi destek olmak istiyorum. Denizlide yaşıyorum. Bu konuda neler yapabilirim nerelere başvurabilirim ?
Fikirlerinizi bekliyorum. Ben 21 yaşında ünv öğrencisiyim, ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum. Ben çocuklar konusunda çok hassasım ve onlara yardım etmek onlarla vakit geçirmek istiyorum. Özellikle lösemili ve çocuk esirgeme kurumunda olan kardeşlerim için yardım etmek istiyorum. Maddi yardımdan çok onlara manevi destek olmak istiyorum. Denizlide yaşıyorum. Bu konuda neler yapabilirim nerelere başvurabilirim ?
Ne kadar duyarlı bi düşünce
Denizlide lösev vardır heralde gitsen zaten gönillü çalışmak isteyenleri yönlendiriyorlar yani çalışmak derken onlar için faydalı olabilecek faaliyetler katılabiliyorsun aynı şey çocuk esirgeme için de geçerli o kuruma gidip bilgi alman daha iyi olur
Ama senin gibi düşünen çok az kaldı herhalde bravo sana
Ne kadar duyarlı bi düşünce
Denizlide lösev vardır heralde gitsen zaten gönillü çalışmak isteyenleri yönlendiriyorlar yani çalışmak derken onlar için faydalı olabilecek faaliyetler katılabiliyorsun aynı şey çocuk esirgeme için de geçerli o kuruma gidip bilgi alman daha iyi olur
Ama senin gibi düşünen çok az kaldı herhalde bravo sana
Lösevin şübesi burda yok malesef facebooktan yada internet sitesinden gönüllü üye oldum, ama ben aktif çalışmak istiyorum, ve o kadar araştırmalarıma rağmen başvuracak bir yer bulamadım. Çocuk esirgeme içinde kiminle görüşmem gerekki o konuda biraz çekiniyorum. Nasıl desem sonuçta herkesi almazlar olumsuz bişey duymaktan korkan biriyim, burda böyle yardımcı olan arkadaşlar varsa fikir almak isterim. Sizede teşekkür ederim, benim içimden geliyor ve böyle yardım kuruluşlarında gönüllü olmak istiyorum en aktif şekilde :)
lösevin şübesi burda yok malesef facebooktan yada internet sitesinden gönüllü üye oldum, ama ben aktif çalışmak istiyorum, ve o kadar araştırmalarıma rağmen başvuracak bir yer bulamadım. çocuk esirgeme içinde kiminle görüşmem gerekki o konuda biraz çekiniyorum. Nasıl desem sonuçta herkesi almazlar olumsuz bişey duymaktan korkan biriyim, burda böyle yardımcı olan arkadaşlar varsa fikir almak isterim. Sizede teşekkür ederim, benim içimden geliyor ve böyle yardım kuruluşlarında gönüllü olmak istiyorum en aktif şekilde :)
bunda çekinilcek bişey yokki daha iyi onlar için bu iş için gönüllü biri kaçırmıycaklardır eminim..
çocuk esirgeme kurumu vardır dimi artık orada
Git çocuk esirgeme kurumuna ve gönüllü çalışmak istediğini yardım etmek istediğini söyle onlarda gerekli yerlere yönlendirirler..
Başka bişey aklıma gelmiyor en iyisi gidip konuşmak kesinlikle çekinme ve olumsuz bişey duymazsın güven kendine aksine benim gibi takdir ederler seni orada
bunda çekinilcek bişey yokki daha iyi onlar için bu iş için gönüllü biri kaçırmıycaklardır eminim..
çocuk esirgeme kurumu vardır dimi artık orada
Git çocuk esirgeme kurumuna ve gönüllü çalışmak istediğini yardım etmek istediğini söyle onlarda gerekli yerlere yönlendirirler..
Başka bişey aklıma gelmiyor en iyisi gidip konuşmak kesinlikle çekinme ve olumsuz bişey duymazsın güven kendine aksine benim gibi takdir ederler seni orada
benım bulundugum sehırde de losev yoktu fakat kendılerıne maıl attım ve aktıf olarak gonullu olmak ıstedıgımı soyledım. hemen gerı donus yapıldı ve bana 100 adet takvım yolladılar 1 ay gıbı bır sure ıcınde satmam ıstendı. hepsını satabıldım. sımdı tekrar maıl attım ne yapabılırım dıye bakalım cevap beklıyorum. sız de boyle bırsey yapabılırsınız.
ayrıca turkıye egıtım gonullulerı vakfı var her ilde. oraya uye oluo gonullu abla olabılırsınız. haftanın belı gun veya gunlerınde cocuklara etkınlık yaptırabılırsınız. kesınlıkle tavsıye ederım. tegv harıka bır yer.
benım bulundugum sehırde de losev yoktu fakat kendılerıne maıl attım ve aktıf olarak gonullu olmak ıstedıgımı soyledım. hemen gerı donus yapıldı ve bana 100 adet takvım yolladılar 1 ay gıbı bır sure ıcınde satmam ıstendı. hepsını satabıldım. sımdı tekrar maıl attım ne yapabılırım dıye bakalım cevap beklıyorum. sız de boyle bırsey yapabılırsınız.
ayrıca turkıye egıtım gonullulerı vakfı var her ilde. oraya uye oluo gonullu abla olabılırsınız. haftanın belı gun veya gunlerınde cocuklara etkınlık yaptırabılırsınız. kesınlıkle tavsıye ederım. tegv harıka bır yer.
sizi tebrik ederim öncelikle.bence gönüllü yardım etmek isteyen olduktan sonra,özel kreşler veya rehabilitasyon merkezleri kaçırmazlar sizi,havada kaparlar gibi geliyor bana:)
Loseve bahsettiği şekilde arkadaşın katkıda bulunabılırsın onların takvımlerını vs satışını yaparak. Ama çocuklar dıye genelleme yapıyorsan unıv yıllarımda cocuk esirgeme kurumuna gönüllü olarak gıdip çocuklarla ılgılenmıslıgım var. Özellikle 0- 5yas arası. Sende bunu yapabilirsin. Sana anne dıe hitap etmeleri seni gorunce boyununa atlamaları herşeye değer. Onlarında sıcak ılgıye ihtiyacı var.