• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimci olabilrmisiniz lutfen kafam cok karisik

Eses1985

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
26
12
3
Mrb arkadaslar gecen ay yumurtlama gununu degerlendirdik iliskiden 6 gun sonra gece kasiklarimda agriyla uyandim acik renk kanama oldu 3 gun surdu sonra adetime 4 gun kala yine kahverengi akinti oldu sonra adetim basladi ben anlam veremedim hamilelik olabilrmi acaba test yaptim ama erken yaptim galiba negatif cikti fakat o ay kasiklarimda agri ve batmalar cok oldu boyle bisey yasayan tanik olan varmi acaba

Mrb arkadaslar gecen ay yumurtlama gununu degerlendirdik iliskiden 6 gun sonra gece kasiklarimda agriyla uyandim acik renk kanama oldu 3 gun surdu sonra adetime 4 gun kala yine kahverengi akinti oldu sonra adetim basladi ben anlam veremedim hamilelik olabilrmi acaba test yaptim ama erken yaptim galiba negatif cikti fakat o ay kasiklarimda agri ve batmalar cok oldu boyle bisey yasayan tanik olan varmi acaba
merhabalar, ovulasyon agrisi olabilir , bazi aylar yumurtlama hem agrili hem hafif kanamali gecebiliyor.Gecmis olsun .

Geçen ay benimde öyle oldu ovulasyon testi kullanıyorum iki aydır gün boyunca kaşık ağrısından duramamıştım ama adet görmüştüm

Back