Yardımcı olabilirseniz sevinirim:)

realifeisgood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
232
215
23
Merhaba herkese,
Kasım ayında düğünüm var.Ama nişanlımla uzun zamandan beri birliktelik durumu yaşıyoruz.İki sorum olacak

1-) İlişki sırasında yanma ,kanama ve kaşıntı oluyordu bende.Kadın doğum uzmanına gittim.Smaer testi aldı.Co-test yaptı hpv için negatif çıktı tertemizsin dedi.Kayganlaştırıcı kullan.İlişki öncesini uzun tut demişti.Şimdi artık kanamam olmuyor ama yanma ve kaşıntı devam ediyor.Başka birşey olsa smear testinde çıkarmıydı yoksa doktor sadece hpv yimi kontrol etmiş oluyor bu testle diğer sonuçlar görünmez mi ?
2-) Birde bunu yazarken utanıyorum ama ilişki sırasında bazı pozisyonlarda canım çok acıyor.Sanki biri çıplak elle rahmime dokunuyor gibi.Bu da ilişki kalitesini etkiliyor haliyle böyle bi durum yaşayan var mı ?

Çok tecrübem yok.Yardımlarınızı bekliyorum.

Muhtemelen vajinal kuruluk var kayganlaştırıcı kullanmalı ve acı duyma hissinden çok zevk alma hissine odaklanmalısınız. kendinizi kasıyorsanız kuruluk problemini çözmek zor bir süre kayganlaştırıcı kullanmalısınız bence.

Kaşıntı normal mi peki acaba nişanlımda mantar mı var daha önce tedavi olmuştum nişanlımda hap içti yani bana içtim diyor ama emin değilim.Kaşıntıyı çözemedim sadece tahriş oluyor gibi.

Smear testi yaptırdım dediniz mantar olsaydı zaten muayenede belli olurdu hemen. Kuruluktan dolayı vajina bölgesi tahriş oluyordur o yüzden kaşıntı kanama yapması çok normal acı duymanız da normal. Dediğim gibi en kolay yolu kayganlaştırıcı kullanmak. Bitkisel içerikli olanları satılıyor sanırım eczanelerde falan kesinlikle kullanın sonra ilişkiden bile soğuyabilirsiniz.

Haklısınız birde doğum kontrol hapı kullanıyorum o da kuruluk yapıyor olabilir.Teşekkür ederim.

Geçmiş olsun kaşıntı mantardan da dedikleri gibi kuruluktan da olabiliyor
Eğer mantar veya karında bir hastalık varsa idrar yolu enfeksiyonu veya kasık ağrısı gibi bazı pozisyonlar acılı olabiliyor

Geçmiş olsun kaşıntı mantardan da dedikleri gibi kuruluktan da olabiliyor
Eğer mantar veya karında bir hastalık varsa idrar yolu enfeksiyonu veya kasık ağrısı gibi bazı pozisyonlar acılı olabiliyor
Aa idrar yolu enfeksiyonundan olabileceği aklıma gelmedi bir araştırayım

Evet ben 6 aydır evliyim ve dediğiniz gibi sanki rahmime bir şey dokunuyor baskı yapıyor gibi.
Aynen benimde öyle siz hiç muayene oldunuz mu ? Ama benimki tek bir duruşta oluyor sadece diğerlerinde sorun yok.Doktora sordum rahim şeklimde bir sıkıntı var mı diye ben göremedim dedi.

Bende de oluyordu ilk zamanlarda kuruluktan kaynaklaniyor
Kurulugunda bir hormon eksikliginden oldugunu hatirliyorum. Birde yenilerde mantar enfeksiyonu gecirdiysenizde oluyor.. Hormonlara falan bakildimi ?

Bende de oluyordu ilk zamanlarda kuruluktan kaynaklaniyor
Kurulugunda bir hormon eksikliginden oldugunu hatirliyorum. Birde yenilerde mantar enfeksiyonu gecirdiysenizde oluyor.. Hormonlara falan bakildimi ?
Yok baktırmadım.Doğum kontrol hapı yapabilir mi acaba ? Ondan şüpheleniyorum bu kuruluk sebebini.

Bu şikayetimi söylemedim pco dedi bana ulatrasonda görünmemesine ve hormonlarım normal çıkmasına rağmen. Adet düzensizliği var diye pco dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…