- 13 Eylül 2021
- 202
- 28
- 18
- 35
- Konu Sahibi burcuzynpada
-
Sık sık sürekli emzirin. Daha 2 haftalık önce aiz kendinize iyi bakın ki moreliniz yüksek oldukça sütünüzün kalitesi artsın bebeğinizie şifa olsun inşallahYeni dogum yaptım 2 hafta oldu oğlum oldu anne karnında oğlum kilo az alıyordu 37+5 dogdu 2.889 hastaneden cıkrkn 2650 cktk dün bi doktora gtrdk hırlaması vardı haftasına göre az kilo almş gelişim geriligi varmş dedi evet blyrm ama biri söleynce o kdr cok üzülüyorumki kilo almcm büyümck gbi gelyr yüregime bsy oturuyr böle bi durum yasıyan varmı saglıklı olsn kilosu önmli degl dyrm ama takıyrm cok
Emdiryrm mama veryrm sütüm yetmyr elimdn gldnce yapıyrm yeterki toplasm dieSık sık sürekli emzirin. Daha 2 haftalık önce aiz kendinize iyi bakın ki moreliniz yüksek oldukça sütünüzün kalitesi artsın bebeğinizie şifa olsun inşallah
Daha 1 aylık kontrlmüze gitmedk blmyr. Suan yaniDoğumdan sonra kaç gram almış
Hırıltısı için doktora götürmüşsünüz ya dün tartmadı mı doktor ?Daha 1 aylık kontrlmüze gitmedk blmyr. Suan yani
İlk zamanlar süt az olur zaten bebeğin buyümesine göre süt miktarıda artarEmdiryrm mama veryrm sütüm yetmyr elimdn gldnce yapıyrm yeterki toplasm die
Şimdi neye göre az kime göre az bilemezsiniz ki . Az derken yenidoğan döneminde evet az ama bebeğe yetip onu doyurmak zorunda ileride de bebek büyürken bebeğin ihtiyacına göre artacak ama herkeste böyle olacak diye bir kaide yok . Her annenin sütü bebeğe yetecek diye birşey yokİlk zamanlar süt az olur zaten bebeğin buyümesine göre süt miktarıda artar
Evet haklısın. Bende yeni anne ve bebeği 2 haftalık olduğu için az olur dedim.Arkadaş yeni anne olduğu için sütünün az olduğunu düşünüyor o yüzden yazdım ama bilemiyiz tabikiŞimdi neye göre az kime göre az bilemezsiniz ki . Az derken yenidoğan döneminde evet az ama bebeğe yetip onu doyurmak zorunda ileride de bebek büyürken bebeğin ihtiyacına göre artacak ama herkeste böyle olacak diye bir kaide yok . Her annenin sütü bebeğe yetecek diye birşey yok
Yok tartmadı işte sadece hırıtlsna fln baktıHırıltısı için doktora götürmüşsünüz ya dün tartmadı mı doktor ?
İnşllh ya elimdn gldgnce hep beslyrm edyrm inşllh toplar kndniGebelikte kullandığın multivitamine devam et mutlaka. Sütün kalitesini artır ki büyüsün miniş.
ahhh bana da dert oldu bu mesaj. Ben de 37+5 im şu an ve doktor kilo almıyor daha da kaybediyor cuma alabiliriz bi gelişme olmazsa kendini hazırla dedi. 2700 den 2600 e düştü yavrum bi haftadaDoğduktan sonra ben de ya sütüm yetmezse ya iyice küçük kalırsa diye uyuyamıyorum dünden beri
Umrm yaİlk zamanlar süt az olur zaten bebeğin buyümesine göre süt miktarıda artar
İşte yetmedgni surdn anlıyrm emdryrm uyumuyr aglıyor uykusu var mamayı veryrm hemn dalıyor uykuyaŞimdi neye göre az kime göre az bilemezsiniz ki . Az derken yenidoğan döneminde evet az ama bebeğe yetip onu doyurmak zorunda ileride de bebek büyürken bebeğin ihtiyacına göre artacak ama herkeste böyle olacak diye bir kaide yok . Her annenin sütü bebeğe yetecek diye birşey yok
Evet o zaman yetmiyor demekki sütünüz. Karnı aç kalıyo.doktorunuza sorarak mamaya başlayın ama mama bile verseniz her fırsatta emzirin mutlaka bir damla bile olsa şifa olsun kuzuyaİşte yetmedgni surdn anlıyrm emdryrm uyumuyr aglıyor uykusu var mamayı veryrm hemn dalıyor uykuya
İlginç yenidoğan döneminde doktora gidince ilk işi tartmak oluyordu garip buldum doktoru sonra da yorum yapıyorYok tartmadı işte sadece hırıtlsna fln baktı
Simdi muayenemi bitirdim bizimki kilo almis biraz:) hemen dogurmiycam yani. Cok mutluyumm:) darisi sizin basinizaUmrm ya
Emdiryrm sonra mama veryrm baktm aglıyr öle kzıımdads öle oldu yetmiyrdu birde bebegm kilo az alıyordu karnımda 2890 dogdu cktmzda 2650 idi ufak bi bebek toparlansn die bakıyrmEvet o zaman yetmiyor demekki sütünüz. Karnı aç kalıyo.doktorunuza sorarak mamaya başlayın ama mama bile verseniz her fırsatta emzirin mutlaka bir damla bile olsa şifa olsun kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?