• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olabilirmsnz bilgisi olanlar

burcuzynpada

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2021
202
28
18
35
Yeni dogum yaptım 2 hafta oldu oğlum oldu anne karnında oğlum kilo az alıyordu 37+5 dogdu 2.889 hastaneden cıkrkn 2650 cktk dün bi doktora gtrdk hırlaması vardı haftasına göre az kilo almş gelişim geriligi varmş dedi evet blyrm ama biri söleynce o kdr cok üzülüyorumki kilo almcm büyümck gbi gelyr yüregime bsy oturuyr böle bi durum yasıyan varmı saglıklı olsn kilosu önmli degl dyrm ama takıyrm cok

Yeni dogum yaptım 2 hafta oldu oğlum oldu anne karnında oğlum kilo az alıyordu 37+5 dogdu 2.889 hastaneden cıkrkn 2650 cktk dün bi doktora gtrdk hırlaması vardı haftasına göre az kilo almş gelişim geriligi varmş dedi evet blyrm ama biri söleynce o kdr cok üzülüyorumki kilo almcm büyümck gbi gelyr yüregime bsy oturuyr böle bi durum yasıyan varmı saglıklı olsn kilosu önmli degl dyrm ama takıyrm cok
Sık sık sürekli emzirin. Daha 2 haftalık önce aiz kendinize iyi bakın ki moreliniz yüksek oldukça sütünüzün kalitesi artsın bebeğinizie şifa olsun inşallah

Doğumdan sonra kaç gram almış

İlk zamanlar süt az olur zaten bebeğin buyümesine göre süt miktarıda artar
Şimdi neye göre az kime göre az bilemezsiniz ki . Az derken yenidoğan döneminde evet az ama bebeğe yetip onu doyurmak zorunda ileride de bebek büyürken bebeğin ihtiyacına göre artacak ama herkeste böyle olacak diye bir kaide yok . Her annenin sütü bebeğe yetecek diye birşey yok

Şimdi neye göre az kime göre az bilemezsiniz ki . Az derken yenidoğan döneminde evet az ama bebeğe yetip onu doyurmak zorunda ileride de bebek büyürken bebeğin ihtiyacına göre artacak ama herkeste böyle olacak diye bir kaide yok . Her annenin sütü bebeğe yetecek diye birşey yok
Evet haklısın. Bende yeni anne ve bebeği 2 haftalık olduğu için az olur dedim.Arkadaş yeni anne olduğu için sütünün az olduğunu düşünüyor o yüzden yazdım ama bilemiyiz tabiki

Gebelikte kullandığın multivitamine devam et mutlaka. Sütün kalitesini artır ki büyüsün miniş.

ahhh bana da dert oldu bu mesaj. Ben de 37+5 im şu an ve doktor kilo almıyor daha da kaybediyor cuma alabiliriz bi gelişme olmazsa kendini hazırla dedi. 2700 den 2600 e düştü yavrum bi haftada :( Doğduktan sonra ben de ya sütüm yetmezse ya iyice küçük kalırsa diye uyuyamıyorum dünden beri :(

ahhh bana da dert oldu bu mesaj. Ben de 37+5 im şu an ve doktor kilo almıyor daha da kaybediyor cuma alabiliriz bi gelişme olmazsa kendini hazırla dedi. 2700 den 2600 e düştü yavrum bi haftada :KK43: Doğduktan sonra ben de ya sütüm yetmezse ya iyice küçük kalırsa diye uyuyamıyorum dünden beri :KK43:
İlk zamanlar süt az olur zaten bebeğin buyümesine göre süt miktarıda artar
Umrm ya

İşte yetmedgni surdn anlıyrm emdryrm uyumuyr aglıyor uykusu var mamayı veryrm hemn dalıyor uykuya

İşte yetmedgni surdn anlıyrm emdryrm uyumuyr aglıyor uykusu var mamayı veryrm hemn dalıyor uykuya
Evet o zaman yetmiyor demekki sütünüz. Karnı aç kalıyo.doktorunuza sorarak mamaya başlayın ama mama bile verseniz her fırsatta emzirin mutlaka bir damla bile olsa şifa olsun kuzuya

Kızım 37+6 da doğdu gelişm geriliği sebebiyle. 2500 dogdu 2300 düştü. Bir hafta oldu şimdi 2420 olmuş. Bende de hep aynı telaş doydu mu doymadı mı. Sarılık ta oldu sürekli uyumak istiyor. Uykusunda besliyorum. Mama da veriyorum mecburen çok üzülüyorum. Büyüdükleri günleri de görürüz inşallah.

Evet o zaman yetmiyor demekki sütünüz. Karnı aç kalıyo.doktorunuza sorarak mamaya başlayın ama mama bile verseniz her fırsatta emzirin mutlaka bir damla bile olsa şifa olsun kuzuya
Emdiryrm sonra mama veryrm baktm aglıyr öle kzıımdads öle oldu yetmiyrdu birde bebegm kilo az alıyordu karnımda 2890 dogdu cktmzda 2650 idi ufak bi bebek toparlansn die bakıyrm

Back