yardımcı olabilirmisiniz???

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
kızlar merhaba ben çeyiz hazırlığındayım ve kısmetse seneye yaza evlenicem beyaz renkte bambu standlı baharatlıklar aldım ve şuan çok sade geliyor bana onları nasıl renklendirebilirim yani bu porselen malzemenin üzerinden çıkmayacak porselen boyalrım hazırlanması ve uygulanması çok zor gibi görünüyor daha önce deneyen becerikli hanımlar varsa lütfen akıl verin bana cam kavonozlar üzerine uygulamalar gördüm ama bunlar porselen olduğu için sıkıntıdayım bide rimleri dekupaj yöntemi kullanarak yapıştırıyorlar o dekupaj kağıtlarından nerede bulabilirim acill yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

baharat takımlarım bunlar

Eklentiler

• $100000114144_0_304x424.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 107
  • $BAHARATLIK.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 105
Boyama değil de kırmızı beyaz kareli kumaştan keseler yapıp, seramikleri de içine oturtup boyunlarını iple sıkıştırabilirsin gibi bir fikir geldi bana şuan. Ama bence hiç oynamana gerek yok. Mutfak zaten karışık kuruşuk bir yer olduğu için beyaz kendini daha güzel gösterir.

bende aynen katılıyorum..mutfak çok karmaşık bi ortam haliyle ve senin şuan yapacağın boya desen gibi şeyler ilerde gözüne batmaya başlar...keşke yapmasaydım doğal beyaz kalsaydı dersin eminim...
bence böyle çok zarif ve şık..hiç bozma pişman olma...ayrıca çok modern bi takım almışsın ben bayıldım vallahi...ufak baharatlık daha çok hoşuma gitti ilk kez gördüm ve çok şık buldum..ben olsam hiç ellemem...

Once bu haliyle kullanmayi dene baktin mutfagina uyumsuz o zaman degistirirsin belki bunu birine hediye eder yenisini alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…