Yardimci olabilirmisiniz???

Askisi

Kizimiz ile cekirdek aile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
1.684
4
Ben avrupa dogumluyum ve almanya ya gelin olarak geldim. Almancayi ögrendim, 1 seneye yakin okula gittim. Simdi calismak istiyorum. Anerkannter übersetzer, dolmacher gibi birseyler yapmak isterim ama söylermisiniz bana, bunlar icin ögrencilige devammi yoksa, sadece imtahan gecip kazansam olurmu?? Nerden bilgi alabilirim?? Yada yardimci olabilecek biri varmi?? Tükcem, almanca (super degil ama var) ve dogdugum memleketin avrupa dan bir dil daha.
Tesekkürler

bildigim kadariyla ubersetzer falan olmak istiyorsan okuman ,okula gitmen lazim....dusun ki en basit bir meslek yapmak istesen bile okula gitmen lazim ve inavi basaiyla gevcmen lazim....kaldigi sectigin bu meslek cok ama cok iyi bir almanca ve kusursuz bir turkce gerektiriyor....sonucta bir dili digerine tercume etmen lazim....gerekirse yazman lazim.........diye biliyorum...ama sen gebede bagli bulundugun yerin ausbildunscentumlar ve akademiler falan var oralar git ,cok guzel bilgiler veriyorlar,yonlendiriyorlar ,adresler bulup yardimci oluyorlar....bence genis bir bilgi almalisin....

Tesekkürler...ama haklisin yani tabiki okula gitmeliyim!!! ama fazla gitmek istemiyorum artik biktim! sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…