Yardımcı olabilirmisiniz

Aslihan3457

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
59
18
88
31
merhaba kızlar adetime 3 gün var ama nerdeyse 1 haftadan fazladır kasıklarımda çok şiddetli bi ağrı var göğüs uçlarım çok acıyo geceleri çok üşüyorum ve tir tir titriyorum resmen eskisine göre çok susuyorum boğazlarım kuruyo geceleri özellikle yataktan kalkıp bi kaç kere su içiyorum test için erkenmi idrar testi yapsam sağlıklı sonuç alabilirmiyim

Normal yollamı gebe kalacaksınız tüp bebek falan mı?

Normal yollarla deniyoruz

Normal yollarla gebe kalmaya çalışıyorsan adetin geçmesini beklesen daha net belli olur ama istersen erken gebelik testi alıp yapabilirsin.Hormonların çok yüksekse ancak bugünlerde belli olur.Anlattığın bazı belirtiler bende de olmuştu ama seni ümitlendirmek istemem en iyisi adetin geçmesini beklemek ..

Anladım bende beklemek istiyorum ama belirtilerim uzun zamandır devam ediyo özellikle kasık ağrım gün içerisinde beni zorlayacak konuma getiriyo merakım gün geçtikçe arttığı için sabretmesi zor :)

Anladım bende beklemek istiyorum ama belirtilerim uzun zamandır devam ediyo özellikle kasık ağrım gün içerisinde beni zorlayacak konuma getiriyo merakım gün geçtikçe arttığı için sabretmesi zor :)

Seni çok iyi anlıyorum bende tüp bebekle hamile kaldım benimde kasık ve bel ağrım vardı ,göğüslerde hassasiyet oldu.Ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım 6 gün öncesine kadar gösteren bir markanın adetime 3 gün vardı pozitif çıkmıştı,istersen deneyebilirsin için rahat eder :)

CNım geç döllenme falan değil se silikte olsa çıkar. Adet gününü beklesen daha iyi tabi ama dayanamıyorsan yapıver gitsin

Öylemi yapsam acaba bu ovülasyon testleriyle erkenden öğrenenler varmış doğrumu acaba öyle bişeymi yapsam emin olamadım :)

Öylemi yapsam acaba bu ovülasyon testleriyle erkenden öğrenenler varmış doğrumu acaba öyle bişeymi yapsam emin olamadım :)

O testleri bilmiyorum canım, ben predictor marka olan testten yaptım ,çünkü daha öncede onunla yapmıştım yanıltmamıştı..

CNım geç döllenme falan değil se silikte olsa çıkar. Adet gününü beklesen daha iyi tabi ama dayanamıyorsan yapıver gitsin

merhaba benim gebelik takvimim sizinki gibi ayrıntılı göstermiyor,bana da yardımcı olurmusunuz ?

Ayy dün yazamadım bugün erken gebelik testi yaptım 2 çizgide çıktı pozitif galiba hala şoktayım şuan gerçekten inanamıyorum :)

Çooooook sevindim senin adına bende çok yakın zaman da bu duygularu yaşamıştım,belirtilerinden çok belliydi ama insan ümitlendirmek istemiyor Hemen acilden bir kan testi ver kesinleşsin

Çooooook sevindim senin adına bende çok yakın zaman da bu duygularu yaşamıştım,belirtilerinden çok belliydi ama insan ümitlendirmek istemiyor Hemen acilden bir kan testi ver kesinleşsin

Teşekkür ederim canım işteyim çıkar çıkmaz ilk işim o olucak hala inanamıyorum şuan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…