• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olabilirmisiniz acaba?

Kotuye yorma sakin bak kendini sasnli hisset senin gibi cift cizgiyi hayal eden ben ve benim gibi bir suru kis var burda..,sendede siddetli sol kasik agrisi oldumu benim gibi ?
yok benim sağ kasığım ağrıyor. yada ben öyle hissediyorum. ama kasık ağrım var. pazartesi tekrardan bakacak doktorum. :KK28:

Merhaba canım hayırlı olsun :) hangi kürleri uygulamıştın?
canım ben kendime hiç bir kür uygulamadım. sadece kistim vardı yumurtalıklarım iyi çalışıyordu tüplerim açıktı. ama 3 şubatta HSG çektirmiştim. doktor hiç birşey söylemedi. bende ertesi gün ilişkiye girdim. ondan mı bilmiyorum. eşimde azospermi vardı. sabah keçi boynuzu kürü akşam nohut kürü içti 1 hafta. ve her akşam muzlu süt içirdim eşime kendim muzu robottan çektim içine süt koydum. ve her akşam incir üzüm ve kabuklu fıstık yedi eşim öyle işte.

Doktora bugünde gittim arkadaşlar. HCG değerimin yükselmesi gerekiyor bugün yükselip yükselmeyeceği belli olacak. ama ben hafta sonu test yaptım yine 2. çizgi hafif belirgin çıktı fazla kızarmadı. yani HCG değerim yine düşük sanırım. öğleden sonra testim belli olacak. bakalım bekliyorum. nekadar zormuş beklemek. bu arada progestoron değeri 10.52 çıktı sizce iyi mi? hemşire canlı gebelik diyor ama bakalım.

Back
X