• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olabilirmisiniz acaba?

Evettttttttttt arkadaşlarr HAMİLEYİMMMMMMMM :KK36: HCG 174 çıktı daha çok erken kese bile görünmyormuş. pazartesi tekrar gidicem doktora. HCG de artış olacakmı görcek :KK68: eğer ilerleme olursa sağlıklı gebelikmiş. vajinal bir jel ve folbiol verdi şimdilik. kıymetli bir gebelikmiş. rabbim isteyen herkese nasip etsin

Evettttttttttt arkadaşlarr HAMİLEYİMMMMMMMM :KK36: HCG 174 çıktı daha çok erken kese bile görünmyormuş. pazartesi tekrar gidicem doktora. HCG de artış olacakmı görcek :KK68: rabbim isteyen herkese nasip etsin

çoook tebrik ederim senin yine yüksek benim 33tü :)))

sanada öyle söylediler mi? gelişimine bakcaz diye

hemen gitmedim canım doktora. adetten 2 gün önce silik çizg görünce hemşire arkadaşım var gel bakalım dedi kan verdim öyle öğrendim 2 gün sonra yine kan verdim değerim düzenli artmıştı. adet geçtikten 1 gün sonra gittim doktora. oda tahlil istedi yine düzenli artmıştı. diğer sonuçlarıda söyledim oda şuan iyi gidiyor değerin yükselmesini beklicez görmek için dedi. 2 haftacık bekledim 6+0 da görmeye gittim canım.

hemen gitmedim canım doktora. adetten 2 gün önce silik çizg görünce hemşire arkadaşım var gel bakalım dedi kan verdim öyle öğrendim 2 gün sonra yine kan verdim değerim düzenli artmıştı. adet geçtikten 1 gün sonra gittim doktora. oda tahlil istedi yine düzenli artmıştı. diğer sonuçlarıda söyledim oda şuan iyi gidiyor değerin yükselmesini beklicez görmek için dedi. 2 haftacık bekledim 6+0 da görmeye gittim canım.
Hımm anladım canım bizim sorunumuz vardı canım ya. eşimde azospermi bende çikolata kisti vardı geçen ay HSG çektirdim ondan mı kaldı yok sa kürlermi işe yaradı bilemedim ama inşallah sağlıklı gebeliktir.

Hımm anladım canım bizim sorunumuz vardı canım ya. eşimde azospermi bende çikolata kisti vardı geçen ay HSG çektirdim ondan mı kaldı yok sa kürlermi işe yaradı bilemedim ama inşallah sağlıklı gebeliktir.
inşallah canım her sabah test yap her gün koyulaşıcaktır için rahatlar :) benim öyle bir arşivim var :)

evet canım eşimde azospermi bende çikolata kisti vardı. doktorum bile sevinçten havalara uçtu. çok şaşırdı benim gibi.

Ne mutlu size :) Hayırlısıyla kucağına alacağın günleri de görmeyi nasip etsin Rabb im :KK51: Darısı bana ve benim gibi isteyen herkese inşallah :nazar:

Evettttttttttt arkadaşlarr HAMİLEYİMMMMMMMM :KK36: HCG 174 çıktı daha çok erken kese bile görünmyormuş. pazartesi tekrar gidicem doktora. HCG de artış olacakmı görcek :KK68: eğer ilerleme olursa sağlıklı gebelikmiş. vajinal bir jel ve folbiol verdi şimdilik. kıymetli bir gebelikmiş. rabbim isteyen herkese nasip etsin
Harika inşallah sağlıkla kucağına alırsın :KK6::KK68:

tebrikler. sabah gelir gelmez senin konunu açtım ,güzel haberi aldın mı diye merak ettim

aldım canım dün saat 3'te. çok değişik bir duyguymuş rabbim isteyen herkese nasip etsin canım :KK68:
hiç kimseyi tanımasam da burda böyle sevinçli haberleri okumak beni de sevindiriyor. anne olmak her kadının hakkı, anneliğin tarifi yok. yaşadığım en güzel duygu annelik.

hiç kimseyi tanımasam da burda böyle sevinçli haberleri okumak beni de sevindiriyor. anne olmak her kadının hakkı, anneliğin tarifi yok. yaşadığım en güzel duygu annelik.
Sağol canım benim bende aynı şeyi dşünürdm hamile kalmadan önce kim hamileyse ona sevinirdim. :21: sonunda benimde başıma geldi. rabbim isteyen herkesin başına versin inşallah. :21:

Merhaba canım hayırlı olsun :) hangi kürleri uygulamıştın?

Back
X