- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi musmutluluk
Hayırlı olsun çok sevindim canım :) neden umutsuzsun sorun mu vardı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yaaaaaaaaaa bende öğleden sonra gidicem hastaneye ne olur benimde olsun yaa. çok stresliyim şuan rabbim nasip eder inşallah
Evettttttttttt arkadaşlarr HAMİLEYİMMMMMMMM HCG 174 çıktı daha çok erken kese bile görünmyormuş. pazartesi tekrar gidicem doktora. HCG de artış olacakmı görcek rabbim isteyen herkese nasip etsin
sanada öyle söylediler mi? gelişimine bakcaz diyeçoook tebrik ederim senin yine yüksek benim 33tü :)))
evet canım eşimde azospermi bende çikolata kisti vardı. doktorum bile sevinçten havalara uçtu. çok şaşırdı benim gibi.Hayırlı olsun çok sevindim canım :) neden umutsuzsun sorun mu vardı ?
sanada öyle söylediler mi? gelişimine bakcaz diye
Hımm anladım canım bizim sorunumuz vardı canım ya. eşimde azospermi bende çikolata kisti vardı geçen ay HSG çektirdim ondan mı kaldı yok sa kürlermi işe yaradı bilemedim ama inşallah sağlıklı gebeliktir.hemen gitmedim canım doktora. adetten 2 gün önce silik çizg görünce hemşire arkadaşım var gel bakalım dedi kan verdim öyle öğrendim 2 gün sonra yine kan verdim değerim düzenli artmıştı. adet geçtikten 1 gün sonra gittim doktora. oda tahlil istedi yine düzenli artmıştı. diğer sonuçlarıda söyledim oda şuan iyi gidiyor değerin yükselmesini beklicez görmek için dedi. 2 haftacık bekledim 6+0 da görmeye gittim canım.
inşallah canım her sabah test yap her gün koyulaşıcaktır için rahatlar :) benim öyle bir arşivim var :)Hımm anladım canım bizim sorunumuz vardı canım ya. eşimde azospermi bende çikolata kisti vardı geçen ay HSG çektirdim ondan mı kaldı yok sa kürlermi işe yaradı bilemedim ama inşallah sağlıklı gebeliktir.
evet canım eşimde azospermi bende çikolata kisti vardı. doktorum bile sevinçten havalara uçtu. çok şaşırdı benim gibi.
Harika inşallah sağlıkla kucağına alırsınEvettttttttttt arkadaşlarr HAMİLEYİMMMMMMMM HCG 174 çıktı daha çok erken kese bile görünmyormuş. pazartesi tekrar gidicem doktora. HCG de artış olacakmı görcek eğer ilerleme olursa sağlıklı gebelikmiş. vajinal bir jel ve folbiol verdi şimdilik. kıymetli bir gebelikmiş. rabbim isteyen herkese nasip etsin
tebrikler. sabah gelir gelmez senin konunu açtım ,güzel haberi aldın mı diye merak ettimEvettttttttttt arkadaşlarr HAMİLEYİMMMMMMMM HCG 174 çıktı daha çok erken kese bile görünmyormuş. pazartesi tekrar gidicem doktora. HCG de artış olacakmı görcek eğer ilerleme olursa sağlıklı gebelikmiş. vajinal bir jel ve folbiol verdi şimdilik. kıymetli bir gebelikmiş. rabbim isteyen herkese nasip etsin
aldım canım dün saat 3'te. çok değişik bir duyguymuş rabbim isteyen herkese nasip etsin canımtebrikler. sabah gelir gelmez senin konunu açtım ,güzel haberi aldın mı diye merak ettim
amin canım benim. rabbim isteyen herkese nasip etsin. ama çok korkuyorum ona birşey olacak ve beni bırakacak diyeHarika inşallah sağlıkla kucağına alırsın
hiç kimseyi tanımasam da burda böyle sevinçli haberleri okumak beni de sevindiriyor. anne olmak her kadının hakkı, anneliğin tarifi yok. yaşadığım en güzel duygu annelik.aldım canım dün saat 3'te. çok değişik bir duyguymuş rabbim isteyen herkese nasip etsin canım
Sağol canım benim bende aynı şeyi dşünürdm hamile kalmadan önce kim hamileyse ona sevinirdim. sonunda benimde başıma geldi. rabbim isteyen herkesin başına versin inşallah.hiç kimseyi tanımasam da burda böyle sevinçli haberleri okumak beni de sevindiriyor. anne olmak her kadının hakkı, anneliğin tarifi yok. yaşadığım en güzel duygu annelik.
O korku fena bilirimayyy canım benim çok sağol çok korkuyorum kan testi vermeye ya değilsin derlerse diye
ama hamileyim artık. bebişim bırakırsa diye korkuyorum şimdide.O korku fena bilirim
Kotuye yorma sakin bak kendini sasnli hisset senin gibi cift cizgiyi hayal eden ben ve benim gibi bir suru kis var burda..,sendede siddetli sol kasik agrisi oldumu benim gibi ?ama hamileyim artık. bebişim bırakırsa diye korkuyorum şimdide.
Hımm anladım canım bizim sorunumuz vardı canım ya. eşimde azospermi bende çikolata kisti vardı geçen ay HSG çektirdim ondan mı kaldı yok sa kürlermi işe yaradı bilemedim ama inşallah sağlıklı gebeliktir.