Embriyo transferimin 10.cü günü ve kasıklarimin dolduğunu hissediyorum ..adet sancısı gibi sancı vuruyo ara ara. Deneyimli olan arkadaşlar fikir alışverişi yaparsak çok mutlu olucam. Neye isaret acaba bu duyguyu yasamadigim için hiç bilmiyorum .. Şimdiden tesekkurler
ben iki ay önce kimyasal gebelik gecirdim cnm adete 1 hafta kala ayni adet olcak gibi sancilarim olmuştu sonra geçmişti. hamile olabilirsin yani :) insallah seninki sağlıklı bir gebelim olur
ben iki ay önce kimyasal gebelik gecirdim cnm adete 1 hafta kala ayni adet olcak gibi sancilarim olmuştu sonra geçmişti. hamile olabilirsin yani :) insallah seninki sağlıklı bir gebelim olur
İnan herşeyin hayırlısı canım benim takmiyorum kafama . ama merakta ediyorum. Sizlerle paylaşmak istedim umarım dediğin gibi olur allah hepimizin kucağını doldursun inşallah tek duam bu
İnan işe bile gitmiyorum. Gerçi olacağı varsa o zaten olur . ama ister istemez stres oluyorsun .. 16 yil sonra ilk tedavi ilk deneme heyecan oluyor illaki istemesekte hayırlısı inşallah
İnan işe bile gitmiyorum. Gerçi olacağı varsa o zaten olur . ama ister istemez stres oluyorsun .. 16 yil sonra ilk tedavi ilk deneme heyecan oluyor illaki istemesekte hayırlısı inşallah
Doktorun dediği ve benim dememdeki amaç kesin olsun yani 14.gün istersen 12.günde kanda baktırabilirsin ama okadar dayanıyorsun 2 gün daha dayan şekerim hem varsa beta daha iyi yükselir sen birde transfer olmuştu dimi erken yaparsan iğnenin ve ilacın etkisi ile pozitif çıkabilir iğne ve ilacın geçmesi Zaman alır iğnede beta hcg mevcut çünkü az bir miktar sen 14.gün kanda baktir hayatım
POWERHACK
benim transfer yumurta toplamadan 2 gün sonra oldu umutsuz hiç bisey konusulmadi ama can veren mevlam tabi. Buradaki insanların belirtilerine bâkiyorum kendi durumuna bakıyorum olumlu olumsuz hersey var . sabır göstermek en güzeli ama işte bu heyecanda bi başka
POWERHACK
benim transfer yumurta toplamadan 2 gün sonra oldu umutsuz hiç bisey konusulmadi ama can veren mevlam tabi. Buradaki insanların belirtilerine bâkiyorum kendi durumuna bakıyorum olumlu olumsuz hersey var . sabır göstermek en güzeli ama işte bu heyecanda bi başka
İnşallah sağlıkla tutunur sana anlıyorum bende hiçbir sorun yokken kızımı bir sene bekledim onikinci ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim regl 5 gün kala başlardım testlere her ay hüsrandı şimdi 6.5 aylık oldu büyüttük şükür :) darısı başına ve tüm isteyenlere