• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olabilir misiniz ?

annensenicoksevecek

Annen sana kurban olur <3
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
2.127
999
148
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. Bir kaç aydır takip ediyordum. Benim bir sorum olacak.

Eşim ile ben çocuk istiyoruz. Son adet tarihim 20 temmuz. Adetim 9 gün geçtiği için doktora gittim ve gebelik testi istedim. Gebelik testim negatif çıktı. Ben test sonucunu alacağım sabah adet oldum 2 gün geldi ve aniden kesildi anlam veremedim normalde 7 gün olurdum, normal adet gibi gelmedi sadece damla damla geldi ve bitti. Doktor bana klomen adlı bir ilaç verdi adetimin 3. günde içmem gerektiğini söyledi günde iki adet ve 5 gün boyunca içmemi söyledi. 9 eylülde tekrar gel folikül dökülecek dedi.

Geç döllenme olabilir mi ? Çünkü kan tahlilini kanamamdan önce verdim. 1 gün sonra sonucumu aldım ve negatif çıktı. Geç döllenme olduktan sonra yerleşme kanaması ile mi sonuç verdi anlamadım. Klomen ilacını kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve aklım çok karışık.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benim kanamam çok ama çok açık pembeydi. Sadece silince geliyordu. Klomeni adetimin 3. gününde içmem gerekiyordu. Evde idrar testi yapsam çıkar mı ?

Bilmiyorum normalde adetim 7 gün sürerdi dolu dolu. Ama adetim gecikti test yaptım testten sonra 2 gün ama damla damla gelen kanamam oldu adet oldum sanırım dedim doktora oda klomen verdi 9 eylülde gel folikül dökeceğiz dedi. Bende anlamadım folikül dökeceğiz derken ne kasdediyor ne anlama geliyor bilmiyorum.

Back