Yardımcı olabilir misiniz ?

kzmkzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
686
1.147
31
Arkadaşlar merhaba.. İlk defa konu açıyorum umarım yanlışlık yoktur. İki gündür ebe gümeci buharına soğuduktan sonra oturuyorum 1-2 saat sonra da ilişki oluyor ama çok feci bir idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum şu an. Sebebi buhara oturmam olabilir mi ?

Arkadaşlar merhaba.. İlk defa konu açıyorum umarım yanlışlık yoktur. İki gündür ebe gümeci buharına soğuduktan sonra oturuyorum 1-2 saat sonra da ilişki oluyor ama çok feci bir idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum şu an. Sebebi buhara oturmam olabilir mi ?
Sanmam zararlı bir bitki değil ama belli de olmaz çok hassas iseniz oda yapmış olabilir. Ne amaçla yapıyorsunuz bunu

Canım bebek içinse öyle yapılmıyor zaten kurutulurmuş halini çay gibi yapıp içiyorsun

Canım bebek içinse öyle yapılmıyor zaten kurutulurmuş halini çay gibi yapıp içiyorsun
evet bebek için ama bana ebe buharına otur dedi tarif etti. birde ben enfeksiyon olup buharına oturunca gerçekten çok rahatlattı beni 1 günlük geçirdi tamamen. ama ilişki olunca tekrar enfeksiyon başladı. hiç olmazdım normal de

Allah Allah ben valla duymadım hiç oturanı o zaman sürekli ilişkiye gürmeyin istersen ili günde bir yapın

Bol su için, ayakları sıcak tutun. Bir de turna yemişi (cranberry) tüketin. Bir dönem çok çektim bana bunlar fayda etti.

Benim anlamadığım bir nokta var. Konu sahibi 33 yaşında ve bir yıllık evliyim dedi. Şimdiye kadar hiç çalışmamış mı? Bu ilk maaşı mı olacak? 32 yaşına kadar bekar ve çalıştıysa muhakkak ailesine desteği olmuştur.

X