Merhaba. Forumda daha yeni sayılırım 1 yıllik evliyim açıkcası hamilelik belirtileri arasında bir tecrubem de yok. Şuan regl dönemime 1 gün var ve eşimle yumurtlama gününde gün aşırı ilişkinin ortasında korunarak ılıskıye girdik. Sadece gogus uçlarında bir ağrı var ve sık idrara cikiyorum. Kasiklarim da bi ağrı durumu yok sadece bir kaç kere hafif şekilde oldu. Adet olmama yakın agrım olurdu ve goguslerim siserdi o durumda yok. Sizce bu yaşadıklarım belirti mi? Yardımcı olursanız sevinirim
Normal de regl dönemim zamanında gelir geçen ay 13 gün gecikmisti ama hep korundu yine de suphelenmistim çoğu belirti var gibiydi doktora gittim alttan muayene yaptı rahmin de bir sorun yok ama hamile değilsin dedi. Ama şimdi şüpheli 2 iliskim var ve 1 hafta sonra sık idrara çıkmam dan dolayı şüphelendim. Akıntım da çok ama beyaz değil. Ama haklısınız herkeste bir olmayabilir. Teşekkür ederim bu arada cevap verdiğiniz için☺. Şuan hamile misiniz
Beyaz akıntı sadece ilişkiden sonra oldu o da bir kaç gün sürdü ve normalde bende yumurtlama döneminde beyaz akıntı öyle olmaz sadece hafif bi leke gelir o şekilde anlardım ama leke de gelmedi. Ama dediğiniz gibi üşütme de olabilir regl geçtikten sonra eğer gebelik durumu yoksa doktora gorunucem malesef
Beyaz akıntı sadece ilişkiden sonra oldu o da bir kaç gün sürdü ve normalde bende yumurtlama döneminde beyaz akıntı öyle olmaz sadece hafif bi leke gelir o şekilde anlardım ama leke de gelmedi. Ama dediğiniz gibi üşütme de olabilir regl geçtikten sonra eğer gebelik durumu yoksa doktora gorunucem malesef
Aslında çocuk henüz düşünmüyoruz. Evet geçen hafta gittim bi sorun yok yumurtaliklarin da dedi kistim vardi onun da erimiş olduğunu belirtti sadece inci tanesi kadar ufak kistlerin var dedi onları da sorun etmedi. Ben mayıs ayında kontrol amaçlı test yaptırdım prolaktinim 25 di doktor önemli değil çok kurcalama dedi gönderdi.