Yardimci olabilir misiniz?

sezenc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
380
227
22
Defalarca burada konu actim degismek istedigimle ilgili.Hem zihinsel hem de fiziksel olarak.Diyete basladim en sonunda.Yuruyus yapiyorum yapabildigim kadar.Kendime elimden geldigi kadar bakmaya calisiyorum.Kisisel bakimima önem gostermeye falan.Ama ozellikle sacimin cok yavas uzamasi ve cenemdeki siyah noktalar beni deli ediyor.Uzaktan pek belli olmuyor ama yakinlasinca belli yani.Sıkmayayim diyorum dayanamiyorum.Burnum icin bant kullaniyorum.Beni biraz olsun goturuyor fakat cenemdekiler icin ne yapabilirim?Ha bir de boyle bir donemden gecenler sizler ne yaptiniz?Anilarinizi da benle paylasirsaniz mutlu olurum.Simdiden tesekkur ederim.
Bu arada ceneme de bant denedim ise yaramadi.

Buhar banyosu yap once sonra siyah nokta cikarma aletleri var onlarla temizle baska turlu gecmez.Yenilerinin olusmamasi icinde duzenli peeling temizleme islemleri yap.

Siyah noktaları sıkmadan kurtulabileceğini sanmıyorum.
Önce buhar banyosu,sonra siyah noktaları temizleme,ardından gözenek sıkılaştırıcı maske,
Bu maskeyi de rutin hale getirirseniz sorun azalarak kaybolur.
Yüzünüzü de sabunla asla yıkamayın,ben yüz yıkama,temizleme kremi kullanıyorum.

Cilt bakimina gitme imkanin yoksa yuzune buhar banyosu yap komedon denilen siyah nokta cikaran bi aparat var kozmetikcilerde 7 tl ye falan satiliyor onunla siyah noktalardan kurtulursun dogru yaparsan cildi guzel arindiriyor you tube da videolari var ama komedon oncesi mutlaka buhar banyosu yap

imkanın varsa güzellik merkezine git kendin ugraştıkça gözenekler daha da büyüyo tonikler işe yaramıyordu bende şimdi merkeze gidiyorum düzenli çok memnunum.

Peki buhar banyosunu nasil yapiyorsunuz?Kisaca anlatabilir misiniz?
Yüzüne buhar tutamıyorsan banyoda sıcak duş.
Leğene sıcak kuyu koyup yüzünü buhara tutabilirsin,havlu kapatırsın başına.
Amaç yumuşatmak,o yüzden buhar şart.
Aksi halde zarar verirsin.
Ayrıca buharla çok çabuk çıkıyorlar.

X