Yardimci olabilir misiniz?

redrose19

Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
877
515
103
Merhaba hanimlar asilama tedavisi ile hamile kaldim 11.hafta içerisindeyim ilk baslarda düşük riskim vardı ama bi kaç haftadir maşallah iyiyiz 3 aylik hamile olupta 3 4 saat 'lik yola cikaniniz oldumu aranizda haftasonu ankara'ya gitmemiz lazim fakat bebekten dolayi tedirgin oluyoruz ya birsey felan olursa diye...

Doktorunuz ne derse onu yapacaksınız.
İlk hamileliğimde az gittim uz gittim dere tepe düz gittim.2 hamileliğimde sürekli rapor almak durumunda kaldım 18. haftadan sonra.WC ye bile zor gittim.

doktora danışın canım ama şahsi fikrim ben gitmezdim çok elzem değilse
hava sıcak ve yorucu olabilir

Her gebelik farklı , dr a danışın derim. Ben 13 saatlik yol gitmiştim ama her gebelik bir olmaz

Buna bizler değil, dr karar verecek elbet.

Dr tamam dedikten sonrası için söylüyorum. Ben 12 haftalıkken 8 saatlik yola gidip, 2 gün içinde döndüm tekrar.
Kusarak hem de :S

Bir sıkıntı olmadı şükür. Oğlum şuan 1 yaşında :)

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Ben hamileyken defalarca kez 10-12 saatlik yolculuklar yaptim, bütün yaz gezdim, yuzdum, hopladim, zipladim.
Kardesim evden cikip ise gidemedi 8 ay yatti.
Kimsenin hamileligi ayni olmuyor, ayni kisinin iki ayri hamileligi bile benzemiyor mutlaka doktora danisin.

doktorunla konuş ona göre git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…