- Konu Sahibi balbocegi35
-
Kamera sizin için önemli olan sanırım ama ben ergonomik bulmuyorum objektif rahatsız etmez mi sizi kullanırken ?
Şimdi ki telefonum da çok ince o yüzden hep düşürüyorum henüz elime alıp incelemedim ama kamerası fiyatı özellikleri çok cazip geldi :26: ama karar veremedim kullanışı açısından sonra elimde kalır bozulur diye korkuyorum
Kamerası , 3G si ve kullanışı uygun önerebileceğiniz telefon var mı bayanlar ?
Iphone 5 veya galaxy note veya S serisi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet s4 zoom
Ben Iphone ' u sevemedim bir türlü ya ve fiyatıda çok uçuk geliyor . Note'lar da ben elimde tutamıyor kayıp düşürüyorum . S4 mini düşünüyorum ama henüz karar vermiş değilim . Teşekkürler.
Canım bana soracak olursan orta seviye bi telefon ve bana kullanışlı gelmiyor pek :/
Eki Görüntüle 1059948
Ağ
GSM 3G
EDGE / GPRS
HSPA+
802.11a/b/g/n 2,4 + 5 GHz
Wifi Direct
PBAP,A2DP,AVRCP,HFP,HSP,OPP,SAP,HID,PAN, DI, MAP
NFC
MHL 1.2, DLNA
KIES, KIES Air
İşlemci
1,5 GHz Çift Çekirdek İşlemci
Sensörler
Hareket Sensörü, Jeomanyetik, Gyro Sensörü, Işık Sensörü, Yakınlık Algılayıcı
Pil
2 330 mA pil
USB den şarj edilebilir
Ses ve Video
MPEG4, H.264, H.263, VC-1, WMV7 / 8, Sorenson Spark, VP8, MP43
Tam HD (1080p) Video Oynatma
30 fps
MP3, AMR-NB / WB, AAC, AAC+, eAAC+, Vorbis (OGG), FLAC, WMA
İşletim Sistemi
Android 4.2 İşletim Sistemi
Bellek
8GB dahili hafıza
Fiziksel Özellikler
63,5 x 125,5 x 15,4 mm
208 g
Konumlandırma
AGPS Desteği, GLONASS Desteği
Ekran
sAMOLED Ekran
4,3" Ekran boyutu
540 x 960 (qHD) çözünürlük
Kamera
CMOS, 1,9 MP
CMOS, 16 MP 10X Optik Zoom
Xenon Flaş
Otomatik odaklanma
Bağlantı
USB 2.0
3,5 mm kulaklık girişi, Stereo
MicroSD (64GB'a kadar)
Micro SIM
Micro USB (5 V, 1 A)
MHL Desteği
Servis ve uygulamalar
Samsung Apps
Reader hub
Game Hub
ChatON
ActiveSync
ODE, EAS, MDM, VPN
Bu telefonu almak istiyorum ama güvenemiyorum . Kullananlar tavsiye ediyor musunuz?
s3 ile s4 arasında açıkçası çok fark göremedim ben o yüzden en son çıkmış pahalı fiyata satılan telefonlarda benim aklıma hiç yatmıyor . Kararsızımne alıcağımı bilmiyorum henüz
kardeşim aldı gayet memnun ındırımde almıştı o da samsung atak yaptı bu yıl cok kaliteli telefonları
Bende akıllı telefon almayı düşündüğüm zamanlarda baya araştırmıştım canım çok olumlu yorum okumadım bunun hakkında zaten arkadaki optik beni rahatsız etti ergonomik bulmadım o yüzden elemiştim. Sen bilirsin :)xperia çok dayanaklı telefon maddi açıdan limitin yoksa öneririm özellikleri dayanıklılığı çok iyidir
Bir arıza verdi mi hiç? İşletim hızı peki nasıl ?
ben s4 kullanıyorum benımkı bıraz daha hızlı ama kardeşiminkini 2 3 kez falan aldım elıme gayet kullanışlı ve hızlı, arıza falan çıkarmadı 4 ay falan oldu galıba alalı
1000 tl yi şimdilik aşmak istemiyorum .Mayısta düşüş bekleniyormuş xperia için bakalım inerse alırım bende araştırmalar sonucunda hep karşıma bu çıkmıştı teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?